Νέα Υποψήφια : Παπαμετζελοπούλου Σοφία

Συμμαχία Πολιτών Β. Νανόπουλος Υποψήφια Παπαμετζελοπούλου Σοφία

Η Σοφία είναι μόνιμη κάτοικος Περιγιαλίου, κόρη του Χαράλαμπου και της Βασιλικής. Μητέρα δυο αγοριών, δηλώνει περήφανη για την οικογένεια που δημιούργησε αλλά και την πορεία της ζωή της σε προσωπικό και επαγγελματικό πεδίο, εργάζεται στον ιδιωτικό αλλά και τον παραγωγικό τομέα κατορθώνοντας να μεγαλώνει και να σπουδάζει τα παιδιά της ως μονογονέας, να χαίρει του σεβασμού και της εκτίμησης των συμπολιτών της.


Από μικρή έχει μάθει να αγωνίζεται, να διεκδικεί και να προσφέρει, αυτός είναι ο λόγος που σήμερα δηλώνει υποψηφιότητα στο πλευρό του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου και της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

«Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο για την ευκαιρία που μου δίνει να βρίσκομαι στην ομάδα του. Είμαι σίγουρη πως όλοι μαζί θα δουλέψουμε για το καλό του τόπου μας, με σεβασμό και ταπεινότητα, όπως έμαθα να πορεύομαι πάντα στη ζωή μου, θα ζητήσω την στήριξη των συμπολιτών μου ώστε να μπορέσω να τους εκπροσωπήσω επάξια, να μεταφέρω τα αιτήματα τους και να διεκδικήσω την λύση τους, να ξεπεράσω εγώ και οι συνυποψήφιοι μου τον εαυτό μας για μία καλύτερη και δίκαιη κοινωνία, για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Αυτό που χρειάζεται η κοινωνία μας και πολύ περισσότερο ο δήμος μας είναι ανθρώπους με δύναμη ψυχής και αγάπη για τον τόπο τους. Με θέληση για δράση, συνέπεια και αδιάβλητο χαρακτήρα, με όραμα και ιδέες.» δηλώνει η ίδια για την υποψηφιότητα της.

Σοφία σε καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές