Νέος Υποψήφιος : Κώστας Οικονόμου

Οικονομολόγος, Λογιστής, Σύμβουλος επιχειρήσεων, Παραγωγός αγροτικών προϊόντων.
Του αρέσουν τα ταξίδια και να γνωρίζει νέους ανθρώπους. Γέννημα θρέμμα της Αρχαίας Κορίνθου.
Απόφοιτος από το Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο. Πτυχιούχος Θετικών Επιστημών (Στατιστικής και Αναλογιστικών – Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών) στην Ελλάδα, με Μεταπτυχιακές Σπουδές στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με Έπαινο, Αιέν Αριστεύειν και 2 χρηματικά έπαθλα (διάκριση στις σπουδές και το ήθος του), λόγω του ότι τελείωσε το Πτυχίο σε 3 αντί για 4 χρόνια.
Ο Μοναδικός φοιτητής σε ολόκληρη την Ελλάδα, μέχρι τότε αλλά και μέχρι σήμερα, σε σχολή Θετικών Επιστημών.
Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων, με πιστοποιήσεις σε αρκετά προγράμματα και αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία αρκετών χρόνων σε διάφορους τομείς καθώς και στρατιωτική θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις.
Τέλος εθελοντής σε αρκετές φιλανθρωπικές Οργανώσεις. Μορφωμένος, ταξιδεμένος, ανοιχτόμυαλος,συνεργάσιμος, αξιοπρεπής, λεπτομερής, ευφυής, άξιος εμπιστοσύνης, δημιουργικός, ικανός δημόσιος ομιλητής τίμιος και εργατικός. Μέχρι και σήμερα συνεχίζει να επιμορφώνεται με Πανεπιστημιακά Προγράμματα σε διάφορους τομείς των Επιστημών.
Με μεγάλο ενδιαφέρον για τον Τόπο του, την Αρχαία Κόρινθο, την ευρύτερη Κοινωνία της Κορίνθου και τον Άνθρωπο.
Κύριο μέλημα του είναι να γίνει η Αρχαία Κόρινθος, ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, που θα το επισκεφθεί κάθε κάτοικος του πλανήτη για να θαυμάσει τον αρχαιολογικό χώρο με την τεράστια ιστορία του, καθώς και την υπέροχη φιλοξενία μαζί με τα θεσπέσια γεύματα των κατοίκων της Αρχαίας Κορίνθου. Ο τουρισμός είναι η κινητήριος δύναμη / ατμομηχανή και η μοναδική μηχανή παραγωγής χρήματος στην Ελλάδα.
Διατεθειμένος να εργαστεί σκληρά για να φέρει το καλυτερότερο δυνατό αποτέλεσμα για το τόπο του, την Αρχαία Κόρινθο.
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές