Νέος Υποψήφιος : Μιχάλης Κλεπετσάνης

Ο Μιχάλης Κλεπετσάνης γεννήθηκε στο Μαψό Κορινθίας το 1950 και τελείωσε το πρακτικό γυμνάσιο Κορίνθου. Είναι Πτυχιούχος της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών Αθηνών και παντρεμένος με την Δήμητρα Αργυροπούλου (εικονογράφος μόδας).
Για 15 χρόνια, από το 1980 έως το 1995 εργάστηκε στις οικονομικές υπηρεσίες της καπνοβιομηχανίας “ΕΘΝΟΣ Γ.Α ΚΕΡΑΝΗΣ Α.Ε ενώ από το 1985 τον συναντούμε και ως σύμβουλο σε μεγάλες επιχειρήσεις.
Η συμμετοχή του στα κοινά ξεκινά από το 1982 με συνεχείς επιτυχείς εκλογές έως και το 1995 στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων και στις θέσεις Προέδρου και Γραμματέα της καπνοβιομηχανίας “ΕΘΝΟΣ Γ.Α ΚΕΡΑΝΗΣ Α.Ε . Τα ίδια έτη, 1982-1995 υπηρέτησε ως μέλος του Δ.Σ την Ομοσπονδία Εργαζομένων Καπνοβιομηχανών Ελλάδας (Ο.Ε.Κ.Ε), για 3 χρόνια μάλιστα, τα έτη 1982-1985, από την θέση του Γενικού Γραμματέα.
Για 12 συναπτά έτη εκλέγεται αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά και το 1996 εκλέγεται στο Δ.Σ Λογιστών ν.Κορινθίας και στη θέση του Γενικού Γραμματέα.
Τα έτη 1999,2001,2003 προτείνεται από το Οικονομικό επιμελητήριο (11ο περιφερειακό τμήμα) και διατελεί για 9 έτη μέλος της επιτροπής χορήγησης διευκολύνσεων τμηματικής καταβολής ληξιπρόθεσμών οφειλών προς το δημόσιο, στο Τελωνείο Κορίνθου.
Το 1999 επίσης, προτείνεται από το Οικονομικό Επιμελητήριο και συμμετέχει στην Οικονομική και Κοινωνική επιτροπή του νομού Κορινθίας.
Απο το 1995 διατηρεί το δικό του λογιστικό γραφείο με έδρα το Χιλιομόδι.
Συμμετείχε ως υποψήφιος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ το 2019 αναλαμβάνοντας στη νέα δημοτική αρχή καθήκοντα Προέδρου στην Α’ Βάθμια Σχολική Επιτροπή του δήμου Κορινθίων καταγράφοντας εξαιρετικές επιδόσεις, οι μαρτυρίες Διευθυντών, συλλόγων γονέων και διευθύνσεων εκπαίδευσης είναι χαρακτηριστικές για το έργο που παράγει η επιτροπή επι προεδρίας του.
Οι λύσεις σε χρόνια ζητήματα, η ψήφιση 7 προυπολογισμών που ήταν σε εκκρεμότητα ώστε να αποκατασταθεί η λειτουργία της επιτροπής, η δωρεάν ομαδική ασφάλιση μαθητών, η επαναλειτουργία των σχολικών βιβλιοθηκών, η χορήγηση κλιματιστικών και υπολογιστών και η δημιουργία αιθουσών πληροφορικής, είναι μόνο κάποιες απο τις ενέργειες της τρέχουσας θητείας.
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές