,

Το Διεκ Κορίνθου επιστρέφει στην φυσική του έδρα

Την επιστροφή του ΔΙΕΚ Κορίνθου στην φυσική του έδρα μετά από 27 χρόνια δρομολόγησε και πέτυχε η δημοτική αρχή Κορίνθου σε αγαστή συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο και την διεύθυνση του ΙΕΚ.
«Ανακοινώνουμε σήμερα (την Πέμπτη 3.8.23) , έχοντας στα χέρια μας και την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, την μεταφορά του ΔΙΕΚ στις εγκαταστάσεις του 3ου Γυμνασίου Κορίνθου ικανοποιώντας το χρόνιο αίτημα των μαθητών και των καθηγητών . Η μεταφορά βελτιώνει τις συνθήκες πρόσβασης και δημιουργεί συνθήκες αύξησης του ενδιαφέροντος από μαθητές δεδομένου ότι το ΙΕΚ προσφέρει πλήρη επαγγελματική αποκατάσταση. Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Β’ Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Τάσο Ταγαρά και τον Διευθυντή κ.Χρήστο Τσαρτσόλη για την συνεργασία. Καταφέραμε ό,τι για 27 χρόνια επιθυμούσε το ΔΙΕΚ και ουδείς άλλος μπόρεσε να υλοποιήσει» ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος στην κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι με τους κκ Ταγαρά και Τσαρτσόλη για την ανακοίνωση της εξέλιξης.
 
Της απόφασης του Υπουργείου είχε προηγηθεί απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου και βεβαίως, προ ενός έτους, συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα κ.Βουτσινό ο οποίος εξ αρχής ήταν θετικός στην μεταφορά.
Facebook
Twitter