, ,

Β.Νανόπουλος: Υποδέχομαι αξιόλογες κυρίες στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ και τις ευχαριστώ!

4 κυρίες υποδέχεται στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, Κορίνθιες που αντιπροσωπεύουν με την παρουσία της τον σύγχρονο ρόλο της γυναίκας, καταξιωμένες επαγγελματικά και κοινωνικά, με δράση και παρέμβαση στον τομέα ενασχόλησης τους, έρχονται να δυναμώσουν τον συνδυασμό του Δημάρχου, να εκφράσουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες και τις προσδοκίες της κοινωνίας του δήμου Κορινθίων

ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

Δώρα Μεθενίτη

Η Δώρα είναι κάτοικος Κορίνθου και ασχολείται με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι ιδιοκτήτης του ενημερωτικού site dmnews.gr.Επίσης έχει το ανθοπωλείο Αμαρυλλίς στην Κόρινθο.

Γιάννου Νικολέτα


Η Νικολέττα Γιάννου του Κωνσταντίνου και της Ολυμπίας, με καταγωγή από το Αγγελόκαστρο, γεννήθηκε στο Σοφικό Κορινθίας. Τυγχάνει πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ και διατηρεί το δικό της Τεχνικό Γραφείο από το 1990 στο Σοφικό με πλούσια δραστηριότητα στον χώρο της ανέγερσης οικοδομών και της εργολαβίας. Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος του Καποδιστριακού Δήμου Σολυγείας επί Δημαρχείας Αθανασίου Δ. Τούσουλη κατά τα έτη 2007-2010, του Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων κατά τα έτη 2011-2015 με τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Γιώτη και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της ΔΕ Σολυγείας με την Συμμαχία Πολιτών και τον Βασίλη Νανόπουλο στις Δημοτικές Εκλογές του 2019. Επίσης υπήρξε Πρόεδρος του ΔΣ της τοπικής ομάδας του ΑΠΟ Πανσολυγειακός κατά τα έτη 2021-2023. Στο ενεργητικό της καταγράφονται ενδεικτικά οι ενέργειες της, οι μελέτες και η επίβλεψη για την ανέγερση του Νηπιαγωγείου Σοφικού, την επέκταση του Α’ Ορόφου του Δημαρχειακού Μεγάρου Σολυγείας, την εκ βάθρων δημιουργίας και κατασκευής του Ανοικτού Θεάτρου Σολυγείας “Αθανάσιος Δ. Τούσουλης” και του νέου Κωδωνοστασίου των ΙΝ Αγίων Γεωργίου και Χαραλάμπους Σοφικού. Ακόμη συντέλεσε τα μέγιστα στην υπόθεση της επικείμενης Νέας Παιδικής Χαράς-Πλατείας στο Σοφικό. Έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και αποκατάσταση των Θρησκευτικών Μνημείων του Σοφικού και της ευρύτερης περιοχής της Σολυγείας. Τέλος έχει σταθεί αρωγός σε αρκετές φιλανθρωπικές, πολιτιστικές και εθελοντικές δράσεις στην Σολυγεία και όχι μόνο.
Η Νικολέττα είναι έγγαμη με το Δημήτριο Ζουρμπάκη αντιπρόεδρο εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας Σολυγείας και διαμένει μόνιμα στο Σοφικό.
Είναι υποψήφια με την Συμμαχία Πολιτών στο Τοπικό Συμβούλιο Σοφικού στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές στις 8 Οκτωβρίου 2023. Νικολέττα, Συνεχίζουμε μαζί!

Γκότση Μιχαλίτσα

Η Μιχαλίτσα Γκότση του Αναστασίου και της Αικατερίνης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγγελόκαστρο. Είναι απόφοιτη Γενικού Επαγγελματικού Λυκείου, κάτοχος ECDL(Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ικανότητας Χειρισμού Ηλεκτρονικού Υπολογιστή) και γνώστης αγγλικής γλώσσας επιπέδου Lower. Έχει διατελέσει επί δυο θητείες γραμματέας του Πολιτιστικού- Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγγελοκάστρου ο Άγιος Δημήτριος. Με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει έμμεση εμπειρία καθώς είναι σύζυγος του πρώην προέδρου Τοπικής Κοινότητας Αγγελοκάστρου επί δυο συνεχόμενες τετραετίες Παναγιώτη Καρσιώτη και έμαθε δίπλα του πώς μόνο με αυτοθυσία ,με εντιμότητα, εργατικότητα και ταπεινότητα μπορεί να προσφέρει για το καλό του χωριού της.

Σαν γέννημα –θρέμμα Αγγελοκάστρου γνωρίζει πολύ καλά τις ανάγκες και τα προβλήματα του χωριού της και υπόσχεται ότι θα αγωνιστεί για αυτά με αίσθημα ευθύνης και συστρατεύεται στη Συμμαχία Πολιτών με επικεφαλή τον Άξιο νυν Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο.

Πιστεύω στην προσπάθεια που μας ενώνει πέρα από τεχνητούς διαχωρισμούς , στη δύναμη των ανθρώπων που αγωνιούν και τολμούν για ένα καλύτερο αύριο για την ισόρροπη ανάπτυξη αυτού του τόπου καθώς και οι παρεμβάσεις μου θα στηρίζονται στο στέρεο έδαφος της γνώσης των τοπικών υποθέσεων, στην ιεράρχηση, στη ρεαλιστική αντιμετώπιση και στο διάλογο, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Γιώτα Πιπίνη
Η Γιώτα είναι κάτοικος Εξαμιλίων μητέρα δύο παιδιών, ιδιωτική υπάλληλος. Έχει ασχοληθεί με τα αθλητικά του Δήμου Κορινθίων και έχει ενεργό ανάμιξη στα κοινά του τόπου.

 

Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές