𝚻𝚨 𝚿𝚬𝚳𝚳𝚨𝚻𝚨 𝚻𝚶𝚼 𝛋.𝚺𝚻𝚨𝚼𝚸𝚬𝚲𝚮 𝚺𝚼𝚴𝚬𝚾𝚰𝚭𝚶𝚴𝚻𝚨𝚰

𝚻𝚨 𝚿𝚬𝚳𝚳𝚨𝚻𝚨 𝚻𝚶𝚼 𝛋.𝚺𝚻𝚨𝚼𝚸𝚬𝚲𝚮 𝚺𝚼𝚴𝚬𝚾𝚰𝚭𝚶𝚴𝚻𝚨𝚰
Το «ΌΧΙ» στις πέργολες και η προσχηματική στάση του ιδίου και των νεόκοπων συνοδοιπόρων του!
———————
Με περισσή ευκολία ο κ.Σταυρέλης θέλησε χθες να διαψεύσει, προφανώς επειδή έδινε δέκτης της τεράστιας δυσαρέσκειας των πολιτών και των επιχειρηματιών, το αδιαμφισβήτητο γεγονός της καταψήφισης των έργων που αφορούν την ολοκλήρωση της πλατείας Παναγή Τσαλδάρη, μεταξύ αυτών και της τοποθέτησης των περγκολών!
«Ψήφισε» ανέφερε ο κ.Σταυρέλης προσχηματικά «𝜩𝜠𝜲𝜨𝜴𝜨𝜯𝜜𝜮» 𝜠𝜫𝜤𝜦𝜠𝜥𝜯𝜤𝜥𝜜 𝜥𝜜𝜤 𝜠𝜫𝜤𝜦𝜠𝜞𝜪𝜨𝜯𝜜𝜮 𝜮𝜰𝜨𝜠𝜤𝜟𝜢𝜯𝜜 – για ακόμα μια φορά- να μην πει την αλήθεια στους Κορινθίους.
𝚮 𝚨𝚲𝚮𝚯𝚬𝚰𝚨 𝚬𝚰𝚴𝚨𝚰 είναι πως ο κ.Σταυρέλης, η παράταξή του και οι νεόκοποι συνοδοιπόροι του, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο – τιμωρώντας λόγω εκλογών πολίτες και επιχειρηματίες – την έγκριση του 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα για την ολοκλήρωση των έργων της πλατείας.
Γνωρίζει ο κ.Σταυρέλης, είναι έμπειρος στα αυτοδιοικητικά και έχει διοικήσει για 10 περίπου έτη, πως 𝚫𝚬𝚴 𝚬𝚰𝚴𝚨𝚰 𝚬𝚽𝚰𝚱𝚻𝚶 𝚴𝚨 𝚼𝚷𝚬𝚸𝚿𝚮𝚽𝚰𝚺𝚬𝚰𝚺 𝚻𝚶 𝚬𝚴𝚨 𝚳𝚬𝚸𝚶𝚺 ενός θέματος και να καταψηφίσεις το δεύτερο. Δεν μπορείς να ψηφίζεις τις τέντες και να καταψηφίζεις τις κολώνες που τις στηρίζουν!
Στα πρακτικά του δημοτικού συμβουλίου το έργο που περιλαμβάνει ΚΑΙ τις πέργκολες 𝚱𝚨𝚻𝚨𝚿𝚮𝚽𝚰𝚺𝚻𝚮𝚱𝚬 𝚨𝚷𝚶 𝚻𝚮𝚴 𝚷𝚨𝚸𝚨𝚻𝚨𝚵𝚮 𝚻𝚶𝚼 𝚱.𝚺𝚻𝚨𝚼𝚸𝚬𝚲𝚮 και αυτή είναι μια αλήθεια που όσο και αν θέλει δεν μπορεί να κρύψει, το βίντεο της συνεδρίασης αποκαλύπτει την αλήθεια και το ψέμα του κ.Σταυρέλη.
Είναι άλλωστε 𝚪𝚴𝛀𝚺𝚻𝚮 𝚮 𝚷𝚶𝚲𝚬𝚳𝚰𝚱𝚮 𝚻𝚶𝚼 𝚷𝚸𝚶𝚺 𝚻𝚶 𝚬𝚷𝚰𝚾𝚬𝚰𝚸𝚬𝚰𝚴 , μας έχει εγκαλέσει για την θετική στάση προς τους επιχειρηματίες της πόλης που βίωσαν τεράστια οικονομική ζημιά στην πανδημία και θέλησαν περισσότερο χώρο με την επανέναρξη της εστίασης λόγω των προϋποθέσεων αποστάσεων κτλ, ως δημοτική αρχή σταθήκαμε στο πλευρό τους.
Μας έχει κατηγορήσει για την στάση μας έναντι των επιχειρηματιών πέριξ της πλατείας και της απόφασής μας να δώσουμε χώρο στα καταστήματα με την δημιουργία ενιαίας μορφής στεγασμένου χώρου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.
Έχει εξαγγείλει δημιουργία δημοτικού καταστήματος τόσο στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη όσο και στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου αναπολώντας ένα τουριστικό περίπτερο που στην εποχή της δόξας του κανένα άλλο κατάστημα δεν υπήρχε πέριξ, και δημιουργώντας αθέμιτο ανταγωνισμό ως προς τα καταστήματα που υπάρχουν σήμερα.
𝚮 𝚺𝚻𝚨𝚺𝚮 𝚨𝚷𝚶𝚫𝚬𝚰𝚱𝚴𝚼𝚬𝚻𝚨𝚰 𝚨𝚷𝚶 𝚻𝚰𝚺 𝚷𝚸𝚨𝚵𝚬𝚰𝚺, τα λόγια είναι αδύναμα να πείσουν για το αντίθετο.
Ο κ.Σταυρέλης, υπό το βάρος των αντιδράσεων που προκλήθηκαν από την στάση και απόφασή του, αυτοαναιρείται διαψεύδοντας τον εαυτό του!
𝜫𝜬𝜪𝜲𝜴𝜬𝜢𝜮𝜠 𝜮𝜠 𝜟𝜰𝜪 𝜜𝜨𝜯𝜤𝜱𝜜𝜯𝜤𝜥𝜜 𝜫𝜪𝜮𝜯, στις 6 Σεπτεμβρίου, μια ημέρα μετά την διεξαγωγή του δημοτικού συμβουλίου, έγραψε ότι καταψήφισε «Την πρόταση του Δημάρχου για έγκριση του Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου Αναπλάσεις Πόλης Κορίνθου (Πέργκολες πλατείας Παν. Τσαλδάρη) δεδομένου ότι υπάρχουν τριπλάσιες ποσότητες μπετού και σιδήρου από την αρχική μελέτη».
Χθες 12 Σεπτεμβρίου έγραψε πως ψήφισε της πέργκολες και πως ο δήμαρχος ψεύδεται!
Είναι σαφές πως ο κ Σταυρέλης, η παράταξη και οι νεόκοποι συνοδοιπόροι του δεν στάθμισαν σωστά τα οφέλη κ τη ζημία της αρνητικής ψήφου κ αναζητούν τώρα, μάταια, ενόχους!
𝚬𝚺𝚬𝚰𝚺 𝚻𝚶 𝚷𝚸𝚨𝚵𝚨𝚻𝚬, 𝚬𝚺𝚬𝚰𝚺 𝚻𝚶 𝚪𝚸𝚨𝚿𝚨𝚻𝚬!Πανηγυρίζατε μάλιστα για την καταψήφιση της πρότασης του δημάρχου!
𝚨𝚷𝚶𝚫𝚬𝚾𝚻𝚬𝚰𝚻𝚬 𝚳𝚬 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝚰𝚱𝚶 𝚯𝚨𝚸𝚸𝚶𝚺 𝚻𝚶 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝚰𝚱𝚶 𝚱𝚶𝚺𝚻𝚶𝚺 το οποίο δεν σταθμίσατε καλά βάζοντας στην ζυγαριά, προκρίνοντας λανθασμένα την καθυστέρηση του έργου έναντι του οφέλους των πολιτών.
Facebook
Twitter