Η «αλλαγή» ήταν η δέσμευσή μας προς τους Κορίνθιους δημότες τον Σεπτέμβριο του 2019. 4 σχεδόν χρόνια μετά, είναι εμφανής σε όλους τους τομείς! Στην Διοίκηση, την λειτουργία, την αποτελεσματικότητα, καταδεικνύοντας την ύπαρξη σχεδίου, την ικανότητα εφαρμογής του και βεβαίως την ορθότητα της επιλογής των προσώπων!
Θέσαμε ισχυρά θεμέλια εξωστρέφειας, ανάπτυξης, επενδύσεων. Μικρά και μεγάλα έργα προχωρούν. Ο Δήμος Κορινθίων πρωταγωνιστεί!
Η επόμενη θητεία, είναι ωστόσο η καθοριστική. 

Όσα προετοιμάσαμε με πολλή δουλειά, συνέπεια και μεθοδικότητα, υλοποιούνται.
Ανάπλαση και ενοποίηση Παραλιακού μετώπου, πολεοδόμηση και απόδοση 6ου Συντάγματος Πεζικού, Αξιοποίηση περιφερειακής αγοράς Λεχαίου, Ολοκλήρωση επιχειρηματικού Πάρκου, Ανάπλαση σταθμού ΟΣΕ, Κατασκευή νέων, σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων, ενεργειακή αναβάθμιση οδοφωτισμού, είναι μόνο κάποια από τα έργα που έχουν την σφραγίδα της δημοτικής μας αρχής!

"Δεν Επαναπαυόμαστε!"

Σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα με την ίδια συνέπεια, το ίδιο μεράκι, με ακόμα μεγαλύτερη δημιουργικότητα εντάσσοντας στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ νέους ανθρώπους, Κορίνθιους και Κορίνθιες με γνώση, κατάρτιση, ιδέες και κυρίως, μεγάλη αγάπη για τον τόπο τους, πολίτες που αναγνωρίζουν τα όσα έγιναν τα 4 χρόνια που πέρασαν, εν καιρώ ενεργειακής κρίσης και πανδημίας, κανείς δεν πρέπει να το ξεχνά!
Σχεδιάζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ εκείνες τις παρεμβάσεις, εκείνες τις ενέργειες, εκείνο το σχέδιο που μεταμορφώνει το δήμο Κορινθίων, απ άκρη σ άκρη, σε έναν δήμο «πρότυπο»!

Στο επίκεντρό μας παραμένει ο άνθρωπος, ο δημότης! Η αναβάθμιση της καθημερινότητάς του, της ποιότητας ζωής του, της εξυπηρέτησης του.
Το όραμά και ο στόχος μας είναι ένας , σύγχρονος κ αποτελεσματικός δήμος, με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες , με ενισχυμένες υποδομές και προϋποθέσεις επενδύσεων. Με οικονομική ευμάρεια, ανάπτυξη, πλούτο και θέσεις εργασίας.

"Γι αυτό δουλεύουμε, αυτό πετυχαίνουμε!"

Οι Αρχές μας

Οι Αρχές μας

Διαφάνεια

Απόλυτη διαφάνεια στη διαχείριση, στα οικονομικά, τις προμήθειες και τα έργα

Ισοτιμία

Ισοτιμία δημοτών & Αλληλεγγύη στους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη

Συμμετοχή

Συμμετοχή όλων των δημοτών με ειλικρινή & εποικοδομητική συνεργασία