Νέα Υποψήφια : Μαυροειδή Στέλλα

 
Η Στέλλα είναι 43 ετών,
δημότης της πόλης Κορίνθου καθώς γεννήθηκε, ζει και εργάζεται σε αυτήν.
Η εκπαιδευτική της πορεία σε ανώτερες βαθμίδες εκπαίδευσης ξεκίνησε το 2003, όταν έλαβε την πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ της ειδικότητας marketing από το ΔΙΕΚ Κιάτου. Έπειτα έλαβε την πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ της ειδικότητας ΄΄ Διασώστης – Πλήρωμα ασθενοφόρου ΄΄ αποφοιτώντας από από τη σχολή του ΙΕΚ – ΕΚΑΒ Αθηνών το 2006. Έκτοτε έχει λάβει συμμετοχή σε πολλά ευρωπαϊκά επιμορφωτικά προγράμματα σχετικά με το αντικείμενο της εξειδικευμένης παροχής πρώτων βοηθειών.
 
Στον επαγγελματικό τομέα, από το 2003 έως το 2006 εργάσθηκε στην πυροσβεστική υπηρεσία Κορίνθου ως εποχική οδηγός πυροσβεστικών οχημάτων καθώς και ως εθελόντρια πυροσβέστρια. Το 2006 διορίστηκε στο ΕΚΑΒ ως διασώστρια με άδεια άσκησης επαγγέλματος κι έκτοτε ασκεί το εν λόγω επάγγελμα. Έχει εργασθεί στο ΔΙΕΚ Άργους και στο ΔΙΕΚ Κορίνθου ως εκπαιδεύτρια στην ειδικότητά της, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι εκπαιδεύτρια στο ΙΕΚ – ΕΚΑΒ Αθηνών, στα προγράμματα του ΕΚΑΒ περί συνεχιζόμενης εκπαίδευσης πληρωμάτων ασθενοφόρων καθώς και στα προγράμματα ομάδων πληθυσμού του ΕΚΑΒ σε εθελοντικό πλαίσιο. Η εθελοντική της δράση έχει εμπλουτιστεί με εκπαιδεύσεις πρώτων βοηθειών, οι οποίες απευθύνονται σε πολίτες. Επιπλέον συνεργάζεται με την εταιρία ΕΚΥΖ προσθέτοντας πληθώρα εκπαιδευτικών ωρών στο βιογραφικό της.
 
Είναι μητέρα τριών παιδιών, με τις δυο κόρες της να φοιτούν στο 4ο έτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και στο 2ο έτος της Νομικής σχολής του ΕΚΠΑ αντίστοιχα και τον 16χρονο γιο της να ακολουθεί, ως μαθητής Λυκείου, ευρωπαϊκή πλέον πορεία ποδοσφαιριστή στην Ιταλία. Η ίδια αντιμετωπίζει τη ζωή με ένα κράμα ευαισθησίας και δυναμισμού, χαρακτηριστικά που έχουν ενταθεί από τις ιδιότητές της ως μητέρα και διασώστρια. Μέσα από το επάγγελμα που υπηρετεί, συνειδητοποίησε την χρησιμότητα μεταλαμπάδευσης βασικών γνώσεων πρώτων βοηθειών στους συμπολίτες μας καθώς και την ανάγκη δημιουργίας ενός δικτύου ψυχολογικής στήριξης των θυμάτων βίας που θα αποσκοπεί στην ψυχοσυναισθηματική τους αποκατάσταση. Έτσι δημιουργήθηκε το όραμα για την ανάπτυξη μιας ασφαλέστερης και πιο συμπεριληπτικής κοινότητας.
 
“Με την συμμετοχή μου στα κοινά της πόλης στην οποία γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω εγώ και η οικογένειά μου, θα ήθελα να συμβάλλω στην υλοποίηση του οράματος αυτού μέσω των ιδεών μου και της συστηματικής προσπάθειας για την πραγμάτωσή τους” δηλώνει χαρακτηριστικά .
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές