Νέος Υποψήφιος : Νικόλαος Βερισογλάκης

Ο Νικόλαος Βερισογλάκης γεννήθηκε το 1981 στη Κόρινθο και διαμένει στο Λέχαιο.
Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Κορίνθου, απέκτησε πτυχίο αγγλικών και φοίτησε στο ΙΕΚ Κορίνθου από που και απέσπασε το πτυχίο Ηλεκτρονικών Συστημάτων και Αυτοματισμών.
Είναι παντρεμένος με τη Μάγδα Λάγιου και είναι πατέρας δύο παιδιών.
Δραστηριοποιείται στον τομέα της εστίασης και της λιανικής πώλησης στην πόλη της Κορίνθου, διατηρώντας μια ιδιαίτερα επιτυχημένη επιχείρηση.
Επί πολλά συναπτά έτη κατέχει τη θέση του Προέδρου Καπνοπωλών του Νομού Κορινθίας.
Διαθέτει 20ετή προϋπηρεσία στον χώρο των πωλήσεων σε θέσεις ευθύνης και έχει διακριθεί σε έναν τόσο ανταγωνιστικό τομέα κατακτώντας την πρώτη θέση πανελλαδικά πολλές φορές χάρη στην εργατικότητα και την αποτελεσματικότητα του.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πωλήσεων και Επιχειρηματικότητας καθώς και σεμινάρια σχετικά με τον Αθλητισμό και τις Πρώτες Βοήθειες.
Ασχολείται με τον αθλητισμό ,τις πολεμικές τέχνες και τον στίβο από το 1997 και είναι χρηματοδότης τριών αθλητικών σωματείων του νομού μας.
Αποδεικνύει εμπράκτως την αγάπη και το ενδιαφέρον για τους συμπολίτες του με τη συμμετοχή του σε κάθε είδους φιλανθρωπική δράση, κάνοντας δωρεές αλλά και ως εθελοντής αιμοδότης.
Η αγάπη του για τα κοινά και τον τόπο μας αποτελεί κίνητρο ώστε να θέσει την υποψηφιότητά του ως Δημοτικός Σύμβουλος για να βοηθήσει ουσιαστικά στην ανάπτυξη της περιοχής μας εκπροσωπώντας τη νέα γενιά, έχοντας πλήρη γνώση των ζητημάτων που απασχολούν τους συμπολίτες του, καθώς διατηρεί καθημερινή επαφή μαζί τους, η οποία και τον καθιστά αποδέκτη των προβληματισμών και των αιτημάτων τους.
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές