,

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ η υποκριτική στάση του κ.Σταυρέλη!

«Ζητά και τα ρέστα για τις απουσίες του! Καταψήφισε 4 σημαντικά για την εξέλιξη του δήμου θέματα!»

Αποκαλύπτεται η στάση και  ο ρόλος της παράταξης του κυρίου Σταυρέλη ένα μήνα πριν από τις εκλογές. Πιστός στην τακτική που υιοθέτησε προ μηνών περι απουσίας σε δυο συνεδριάσεις δημοτικού συμβουλίου και παρουσία στην τρίτη, με προφανή την σκοπιμότητα κωλυσιεργίας της λειτουργίας του δήμου,  έρχεται υποκριτικά να ζητήσει «τα ρέστα» από την παράταξη του δημάρχου.

Ο κ.Σταυρέλης χθες παρέστη με την παράταξή του στο δημοτικό συμβούλιο και αφού είχαν προηγηθεί δυο προσκλήσεις και δυο συνεδριάσεις άκαρπες. Η παρουσία του αυτή στιγματίζεται από 4 ηχηρά όχι σε θέματα που οι δημότες αναμένουν πολύ καιρό, και το υποκριτικό είναι πως με δήλωσή του δημόσια το πρωί, πανηγυρίζει γι αυτήν την εξέλιξη!

Αναφέρει πως αυτά τα θέματα θα αποφασιστούν από το νέο δήμαρχο!

Αλήθεια κ.Σταυρέλη, ποια είναι τα θέματα τα οποία δεν μπορούσαν τώρα να λυθούν και πρέπει να αποφασιστούν από το νέο δημοτικό συμβούλιο;

Ας τα δούμε ένα – ένα:

  1. Επεκτάσεις δικτύου φωτισμού. Πρόκειται για εκκρεμή αιτήματα δημοτών από το 2020 και το 2021. Ήδη οι καθυστερήσεις εκ της οικονομικής υπηρεσίας ήταν μεγάλες – προς τούτο έγινε και η αλλαγή της προϊσταμένης από τον κ. Δήμαρχο – ο κ.Σταυρέλης έρχεται να επιμηκύνει την ταλαιπωρία των συνδημοτών μας για καθαρά προεκλογικούς σκοπούς. Εύγε!
  2. Κονδύλι ύψους 30 χιλιάδων ευρώ στην πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή. Προφανώς ο κ.Σταυρέλης θεωρεί ήσσονος σημασίας την ορθή λειτουργία δημοτικών και νηπιαγωγείων και ΘΑ επανέλθει μετά τις εκλογές για να εγκρίνει χρήματα. Οι όποιες δυσλειτουργίες προκύψουν στην έναρξη λειτουργίας των σχολικών μονάδων θα έχουν την υπογραφή του. Να είναι περήφανος!
  3. Τοποθέτηση τεντών στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη. Ο κ.Σταυρέλης και η παράταξή του «θυμήθηκαν» τώρα να διαχωρίσουν την θέση τους και ενώ γνωρίζουν το ιστορικό, τις ενέργειες και τις διαδικασίες που αφορούν το έργο της πλατείας. Το αστείο είναι πως , έαν ήταν δημοτική αρχή το ίδιο θα έπρατταν και το γνωρίζουν καλά! Ο προεκλογικός πυρετός ωστόσο έχει θολώσει την κρίση τους και προχωρούν σε ενέργειες σε βάρος του δήμου και των πολιτών. Ας συνεχίσουν! Οι πολίτες βλέπουν! Εμείς θα βρούμε λύση εκτός δημοτικού συμβουλίου.
  4. Επιχορήγηση δημοτικού λιμενικού ταμείου. Η άρνηση της παράταξης του κ.Σταυρέλη αποκαλύπτει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την προεκλογική τακτική που έχει υιοθετήσει φρενάροντας όποιες ενέργειες θεωρεί ότι μπορούν να έχουν «εκλογικό όφελος» για την δημοτική αρχή. Η δημοτική αρχή λειτουργεί από την αρχή με ευθύνη, σύνεση και συνέπεια και δεν έχει ανάγκη από τέτοια τεχνάσματα. Αυτά, είναι χαρακτηριστικό της παράταξης του κ.Σταυρέλη.

Τέλος, ο κ. Σταυρέλης μιλά για «κορυφαία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου» και στηλιτεύει την απουσία μελών της δημοτικής αρχής.

Αλήθεια κ. Σταυρέλη οι προηγούμενες δυο συνεδριάσεις στις οποίες συνειδητά απουσιάζατε, καθώς επίσης και του προηγούμενου μήνα, και του αμέσως προηγούμενου, δεν ήταν κορυφαίες; Δεν είναι η κάθε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κορυφαία;

Η δημοτική μας αρχή συνεχίζει με στάση ευθύνης και συνέπειας έναντι των πολιτών και των θεσμών. Και αυτή είναι η σύγκρισή την οποίαν στο τέλος θα κάνουν οι συμπολίτες μας.

Στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο δεν έχουμε την πλειοψηφία αλλά θα την αποκτήσουμε με την ψήφο των πολιτών και στην επόμενη θητεία μας το δημοτικό συμβούλιο θα λειτουργήσει κανονικά!

Facebook
Twitter