, ,

Απόψε στις 20:00: Με party η παράδοση του πεζόδρομου στο κεραμιδάκι

 
 
Με γιορτή λοιπόν, με ένα party που θα ξεκινήσει από τις 20:00 το βράδυ, ο δήμος Κορινθίων, η δημοτική αρχή παραδίδουν στην πόλη, στους κατοίκους, στους επισκέπτες τον παραλιακό πεζόδρομο στο Κεραμιδάκι.

𝚶 𝚷𝚬𝚭𝚶𝚫𝚸𝚶𝚳𝚶𝚺 𝚬𝚴𝛀𝚴𝚬𝚰 την παραλία «Καλάμια» με την παραλία 5Φι και αλλάζει όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, όλο το τοπίο στο σημείο.

«𝜢 𝜟𝜢𝜧𝜪𝜯𝜤𝜥𝜢 𝜜𝜬𝜲𝜢 𝜰𝜦𝜪𝜫𝜪𝜤𝜠𝜤 𝜯𝜢𝜨 𝜟𝜠𝜮𝜧𝜠𝜰𝜮𝜢 𝜯𝜢𝜮 𝜧𝜠 𝜮𝜰𝜨𝜠𝜫𝜠𝜤𝜜. Είπαμε θα στρέψουμε την πόλη στην θάλασσα και το κάνουμε. 𝚮 𝚬𝚷𝚬𝚱𝚻𝚨𝚺𝚮 𝚻𝚶𝚼 𝚷𝚨𝚸𝚨𝚲𝚰𝚨𝚱𝚶𝚼 𝚷𝚬𝚭𝚶𝚫𝚸𝚶𝚳𝚶𝚼 στο Κεραμιδάκι είναι ένα ακόμα έργο στην κατεύθυνση αυτή.
 
 
Θυμίζω, διότι υπάρχου και εκείνοι που «ξεχνούν», πως 𝚮 𝚫𝚰𝚱𝚮 𝚳𝚨𝚺 𝚷𝚶𝚲𝚰𝚻𝚰𝚱𝚮 𝚱𝚨𝚰 𝚬𝚷𝚰𝚲𝚶𝚪𝚮
#𝚨𝚴𝚨𝚳𝚶𝚸𝚽𝛀𝚺𝚬 την παραλία Καλάμια με κίνητρα και στήριξη στην ιδιωτική πρωτοβουλία,
η δική μας πολιτική και επιλογή #𝚬𝚽𝚬𝚸𝚬 τα μπαζώματα Αγίου Νικολάου στο δήμο,
η δική μας πολιτική και επιλογή #𝚨𝚴𝚨𝚳𝚶𝚸𝚽𝛀𝚴𝚬𝚰 τον παλιό σταθμό του ΟΣΕ και δίνει στην πόλη ένα πάρκο 16 στρεμμάτων, χώρος που θα συνδεθεί με τον χώρο του Αγίου Νικολάου, και βέβαια,
η δική μας πολιτική και επιλογή #𝚶𝚫𝚮𝚪𝚮𝚺𝚬 στην μελέτη, χρηματοδότηση και δημοπράτηση του έργου των 12 εκ ευρώ για την ενοποίηση του παραλιακού μετώπου της Ποσειδωνίας με το Λουτράκι» δηλώνει ο Δήμαρχος Κορινθίων απευθύνοντας 𝚨𝚴𝚶𝚰𝚾𝚻𝚮 𝚷𝚸𝚶𝚺𝚱𝚲𝚮𝚺𝚮 𝚺𝚻𝚶 𝐏𝐀𝐑𝐓𝐘 𝚻𝚮𝚺 𝚫𝚬𝚼𝚻𝚬𝚸𝚨𝚺
 
𝚻𝚶 𝚬𝚸𝚪𝚶 𝚻𝚮𝚺 𝚬𝚷𝚬𝚱𝚻𝚨𝚺𝚮𝚺 του παραλιακού πεζόδρομου κατά 450 μέτρα 𝚵𝚬𝚱𝚰𝚴𝚮𝚺𝚬 𝚻𝚶𝚴 𝚰𝚶𝚼𝚲𝚰𝚶 𝚻𝚶𝚼 𝟐𝟎𝟐𝟐 με τις κατεδαφίσεις των κτισμάτων που βρίσκονταν στο σημείο. 𝚬𝚰𝚾𝚬 𝚷𝚸𝚶𝚮𝚪𝚮𝚯𝚬𝚰 η ολοκλήρωση σειράς πολεοδομικών διαδικασιών και η απεμπλοκή χρόνιων ζητημάτων από μια ομάδα στελεχών, επιστημόνων και αιρετών που 𝚬𝚸𝚪𝚨𝚺𝚻𝚮𝚱𝚨𝚴 𝚳𝚬 𝚭𝚮𝚲𝚶 προκειμένου να επιτευχθεί το αποτέλεσμα.
 
✔Η πολεοδομία και η Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνα Κόλλια,
✔οι Τεχνικές Υπηρεσίες και ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Πούρος,
✔οι δικηγόροι Αντώνης Κυριαζής και Έρρικα Καραμαλίκη,
✔ο μελετητής κ.Καπετανάκης,
✔ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου κ.Κώστας Παπασταμόπουλος και βέβαια
✔οι ιδιοκτήτες των οικημάτων που συνεργάστηκαν με τον δήμο και κατανόησαν την ανάγκη υλοποίησης του έργου, την προοπτική που θα ανοίξει στην περιοχή τους.
 
𝚺𝚨𝚺 𝚷𝚬𝚸𝚰𝚳𝚬𝚴𝚶𝚼𝚳𝚬!
Facebook
Twitter