,

Απρέπεια Σταυρέλη ! Θέλει να γυρίσει το Δήμο Πίσω

Στην εποχή Μαυρογιαλούρου θέλει να φέρει την Κόρινθο και το δήμο Κορινθίων ο κ.Σταυρέλης. Επισκέφθηκε το λιμανάκι του ΑΣΣΟΥ ,είδε το πρόβλημα που όλοι γνωρίζουμε, των φερτών υλικών και ανάρτησε στο διαδίκτυο παρέμβασή του στον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου για να γίνει η εκβάθυνση του αλιευτικού καταφυγίου κατηγορώντας τον δήμαρχο Κορινθίων .

Γνώριζε φυσικά ότι σήμερα ο εργολάβος ξεκινά το έργο! 

Το έπραξε όμως για να πει, όπως στην ταινία του Μαυρογιαλούρου, ότι όλα έγιναν κατόπιν ενεργειών του .
Η αλήθεια όμως είναι η εξής , την ξέρει ο κ Σταυρέλης αλλά την αποκρύπτει για μικροκομματική σκοπιμότητα .

Για να γίνει ένα έργο στο Δήμο ή το Λιμενικό ταμείο όπως η εκβάθυνση του αλιευτικού καταφυγίου πρέπει να γίνουν τα εξής, και όχι από τη μια μέρα στην άλλη

Σήμερα ξεκίνησε ο εργολάβος την προσωρινή εκβάθυνση επειδή όλα τα παραπάνω έγιναν όπως έπρεπε και όχι επειδή παρενέβη ο κ Σταυρέλης . Το βεβαιώνουν άλλωστε δημοσίως οι ψαράδες της περιοχής και ο εργολάβος οι οποίοι πριν από 10 ημέρες είχαν ενημερωθεί για την έναρξη των εργασιών από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τ.Υ κ.Γιώργο Πούρο.
 
Η διάψευση του κ.Σταυρέλη είναι ηχηρή και θα πρέπει να του γίνει μάθημα για μελλοντικές ανάλογες κινήσεις και δημόσιες αντιπολιτευτικές τοποθετήσεις.
Οι εκλογές δεν μπορούν να είναι «δικαιολογία» για την επιλεκτική ενημέρωση και την τακτική μισής αλήθειας που ο κ.Σταυρέλης συνεχίζει να επιλέγει.
Facebook
Twitter