Επίσκεψη Β. Νανόπουλου στο σύλλογο ΑΜΕΑ Κορίνθου

Δεν έφτασε «φορτωμένος» με υποσχέσεις και «θα» στον σύλλογο ΑΜΕΑ της Κορίνθου ο Βασίλης Νανόπουλος το απόγευμα της Τρίτης αλλά με… πλαστικά καπάκια! Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων γνωρίζοντας καλά την προσπάθεια που γίνεται με την συλλογή των πλαστικών τα οποία κατόπιν μετατρέπονται σε αναπηρικά αμαξίδια και ανακουφίζουν πάσχοντες και αδύναμους να τα προμηθευτούν οι ίδιοι, έβαλε το δικό του μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια, προσκομίζοντας όσα ο ίδιος, η οικογένεια του, το γραφείο του έχουν συγκεντρώσει!

Στην συνομιλία που ακολούθησε, σε οικείο και ζεστό κλίμα αφού ο Βασίλης Νανόπουλος έχει συχνή επαφή με το σύλλογο, μπήκαν σε αδρές γραμμές όλα εκείνα τα αυτονόητα που λόγος πολύς γίνεται γι αυτά αλλά για χρόνια ολόκληρα δεν υλοποιήθηκαν από ανθρώπους που είχαν μεν την θέση και την εξουσία να υλοποιήσουν, αλλά όμως δεν το έπραξαν!

Συμμαχία Πολιτών Β. Νανόπουλος Επίσκεψη ΑΜΕΑ Κορίνθου

Είναι προσβλητικό το λιγότερο θα έλεγε κανείς να γίνεται τώρα λόγος για υποδομές διευκόλυνσης των ΑΜΕΑ, για αξιοπρεπείς συνθήκες στέγασης του συλλόγου τους, για ουσιαστική στήριξη και βοήθεια όταν οι παρεμβάσεις είναι ανύπαρκτες.

Ο Βασίλης Νανόπουλος έθεσε σε προτεραιότητα την μεταστέγαση του συλλόγου σε χώρο που θα μπορεί να λειτουργήσει σωστά, την διασφάλιση των υπαρχουσών θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ οι οποίες σήμερα απουσία ελέγχου καταστρατηγούνται, την αύξηση τους αλλά και την προσβασιμότητα σε κάθε υποδομή.

Facebook
Twitter