, ,

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι ομάδα εμπειρίας και ανανέωσης, ομάδα προοπτικής και προσφοράς!

ΝΕΟΙ υποψήφιοι ανακοινώνονται σήμερα από την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, Κορίνθιοι και Κορίνθιες που εμπνέονται από το όραμα του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου, πολίτες που αναγνωρίζουν το έργο της τετραετίας που σε λίγες εβδομάδες ολοκληρώνεται. Συμπολίτες από κάθε γωνιά του δήμου μας με κύριο χαρακτηριστικό τη διάθεση της προσφοράς συντάσσονται στην προσπάθεια του δημάρχου, ώστε η αλλαγή που ξεκίνησε το 2019 να ολοκληρωθεί στην επόμενη πενταετία, στον δήμο Κορινθίων να υλοποιηθούν όλα όσα έχουν σχεδιαστεί και προετοιμαστεί, έργα και παρεμβάσεις που δίνουν στον τόπο και στους ανθρώπους νέα προοπτική, βάσεις οικονομικής ευμάρειας και ανάπτυξης,

ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

Κουρούπης Βασίλης

επιχειρηματίας, αγρότης, έμπορος αγροτικών προϊόντων. Με ιδιαίτερη χαρά τον καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας.

Καλυβίτη Ελένη
Η Ελένη είναι κάτοικος κάτω Άσσου. Παντρεμένη με δυο παιδιά εργάζεται ως sales representative στην Perfetti Van Melle. Είναι δασκάλα ανατολίτικου χορού, κριτής αθλητικού χορού και μέλος του παγκόσμιου συμβουλίου χορού της Unesco (CID) επίσης έχει συμμετάσχει σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις και έχει συνεργαστεί με πολλούς συλλόγους. Άνθρωπος της προσφοράς, επιδιώκει με την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου να συμβάλει στην αλλαγή, στην προοπτική και στην ανάπτυξη του τόπου που ζει η ίδια και η οικογένεια της.

Λιάκος Σωτήρης

Ο Σωτήρης Λιάκος του Γεωργίου γεννήθηκε το 1983 στον Ασσο οπου και κατοικεί μόνιμα.Ειναι ιδιωτικός υπάλληλος με ειδικότητα επαγγελματία οδηγου ασχολείται παράλληλα και με την αγροτική παραγωγή.Συνεργάζεται με την ομάδα της Συμμαχίας Πολιτών στον Ασσο με σκοπό να συμβάλει στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του χωριού και της ευρύτερης περιοχής

Νέζη Κατερίνα 

Η Κατερίνα γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί μέχρι και σήμερα στην Αρχαία Κόρινθο. Τον Απρίλιο του 2023 εκλέχθηκε επικεφαλής του τοπικού συμβουλίου της Αρχαίας Κορίνθου ενώ είναι μέλος του τοπικού συμβούλιου από το 2019. Σε επαγγελματικό επίπεδο, το μάνατζμεντ αποτέλεσε πυρήνα της επαγγελματικής της δραστηριότητας καθώς για 25 χρόνια εργάστηκε ως διευθύντρια καταστημάτων για την ΑΒ Βασιλόπουλος. Η προσωπική και επαγγελματική της πορεία επηρεάστηκε από την αφοσίωση της στον τόπο που μεγάλωσε, την αγωνία της για την ανάπτυξη της Αρχαίας Κορίνθου και την αγάπη της για τις τοπικές καλλιέργειες. Έτσι, 2015 εκλέχθηκε πρόεδρος του τοπικού Αγροτικού Συνεταιρισμού όπου εργάστηκε για την περεταίρω ανάπτυξη και εξυγίανσή του μέχρι και το 2019 . Ως η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της τοπικής κοινότητας επιδιώκει την υλοποίηση δράσεων, πρωτοβουλιών και προγραμμάτων που θα βελτιώσουν τις συνθήκες ζωής των συγχωριανών της αλλά και την ενδυνάμωση της συμμετοχής των γυναικών και των νέων σε όλους τους τομείς αλλά κυρίως στην οικονομία, τον πολιτισμό και την κοινωνική συνοχή.

Παρτσινέβελος  Κώστας
Ο Κώστας γεννήθηκε στη Νάξο και κατοικεί στην Κορινθία από το 1991. Είναι έγγαμος με δύο παιδιά και τρία εγγόνια. Εργάστηκε σε διάφορες υπηρεσίες του Υπουργείου Εργασίας επί 37 έτη ως Επόπτης Εργασίας, Επιθεωρητής Εργασίας, Πρόεδρος Επιτροπών του Υπουργείου Εργασίας σε υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΟΑΕΕ των Νομών Κορινθίας, Αργολίδας και Αρκαδίας. Επιπρόσθετα, διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ Κορίνθου και Πρόεδρος της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών του Δήμου Κορινθίων.
Οι συμπολίτες μας τον εμπιστεύτηκαν για την δράση, το έργο και την ηθική του ακεραιότητα και τον εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο στο Δήμο Κορινθίων από το 2010 έως το 2019, όπου διετέλεσε Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Πρόνοιας και Ανάπτυξης. Έχει την πεποίθηση ότι κάθε πολίτης οφείλει και πρέπει να είναι ενεργός σε κάθε τομέα που έχει σχέση με την ποιότητα ζωής, το μέλλον των παιδιών μας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Με την συνέπεια, την εμπειρία, τις γνώσεις, και την αποφασιστικότητα που έχει επιδείξει όλα αυτά τα χρόνια είναι έτοιμος να αγωνιστεί δίπλα στο πλευρό του Δημάρχου κ. Βασίλη Νανόπουλου με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για το καλό του Δήμου και των Δημοτών μας.
Θα είναι υποψήφιος για την Τοπική Κοινότητα Ξυλοκέριζας.

ΞύδηΜαρινάκη Κατερίνα
Η Κατερίνα είναι κάτοικος Αγίου Βασιλείου, παντρεμένη με τον Ευθύμιο Μαρινάκη και μητέρα δυο αγοριών. Η ίδια ασχολείται με τον αγροτικό τομέα, την γη και την παραγωγή και με την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Κορινθίων επιδιώκει να φανεί χρήσιμη και αποτελεσματική για τον τόπο της.

Ζόλα Μαριάννα

Μια ακόμα νέα υποψηφιότητα που εμπιστεύεται τον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο και το έργο που έχει παράξει θέλοντας να συνδράμει και εκείνη στα καλύτερα αποτελέσματα για το δήμο μας και τον τόπο της. Η Μαριάννα είναι κάτοικος Σοφικού, παντρεμένη με τον Θοδωρή Τούσουλη και μητέρα 3 παιδιών. Ασχολείται με τα οικιακά και είναι ενεργό μέλος της κοινωνίας του Σοφικού.

Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές