,

Ισχυρή η παρουσία όλων των κοινοτήτων στον συνδυασμό της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 

Τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο και την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ εμπιστεύονται συμπολίτες από κάθε γωνιά του δήμου Κορινθίων. Ο συνδυασμός καταρτίζει ισχυρά ψηφοδέλτια σε κάθε κοινότητα υποδεχόμενος συμπολίτες από κάθε παραγωγικό κλάδο, με μια και μοναδική στόχευση. Την δημιουργία μιας νέας, ισχυρής και αποτελεσματικής  ομάδας ώστε στην επόμενη θητεία, να υλοποιηθούν όσα έχουν σχεδιαστεί, όσα προτείνονται τώρα και όσα είναι απαραίτητο να γίνουν!

«Δήμος Κορινθίων δεν είναι για εμάς μόνο η πόλη. Δήμος για όλους έλεγα το 2019, δήμος για όλους λέω και τώρα καλωσορίζοντας υποψηφίους από κάθε κοινότητα! Γιατί είναι εκείνοι που γνωρίζουν καλύτερα τις ανάγκες και τις προοπτικές, γιατί η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι συμμαχία κοινωνίας, συμμαχία αποτελέσματος» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος

ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

Κουρελιάς Δημήτριος

Ο Δημήτρης είναι κάτοικος Κλένιας και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών. Είναι μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Κλένιας, ποδοσφαιριστής στον ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ και μέλος του Δ.Σ.

Τον καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!

 

Δήμα Κατερίνα
Η Κατερίνα γεννήθηκε στην Αρχαία Κόρινθο το 1978 κόρη του Βασιλείου Δήμα (βακης). Είναι απόφοιτος του ΙΕΚ Ιπποκράτειος ειδικός εφαρμογών αισθητικής με πολυετή πείρα στον κλάδο. Γνωστή από την οικογενειακή επιχείρηση τα ΜΠΟΦΟΡΙΑ στο Λέχαιο και τα ΑΞΕΧΑΣΤΑ στην Αρχαία Κόρινθο και ιδιοκτήτρια της επιχείρησης πλεκτών τσαντών KD THE YARN NEST. Η Κατερίνα θα είναι υποψήφια στο τοπικό συμβούλιο της Αρχαίας Κορίνθου.

Καραβάς Γεράσιμος

Καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ τον Γεράσιμο Καραβά από τον Κάτω Άσσο. Ο Γεράσιμος θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά. Τον ώθησαν η μεγάλη αγάπη για τον τόπο που κατοικεί και εργάζεται, ασχολείται με τον αγροτικό τομέα και η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του δημάρχου Κορινθίων μετά από μια παραγωγική 1η θητεία στην διοίκηση του δήμου. Ο Γεράσιμος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Γόγολα Άννα

Καλωσορίζουμε την Άννα στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ! Η Άννα είναι μια ακόμα υποψήφια που εμπιστεύεται τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και αναγνωρίζει το έργο που έχει παραχθεί τα προηγούμενα χρόνια. Είναι Πτυχιούχος Οδοντικής Τεχνολογίας, μόνιμη κάτοικος Σπαθοβουνίου, παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών 5 ετών και 10 μηνών. Σήμερα ασχολείται με τον παραγωγικό τομέα, είναι κάτοχος αδείας παραγωγού Λαϊκών Αγορών.

Βλασοπούλου Μαρία

Η Μαρία είναι κάτοικος Συνοικισμού. Παντρεμένη με τον Θανάση Παπαντωνίου και μητέρα 3 παιδιών. Εργάζεται στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, ως νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο της Κορίνθου. Μαρία σε καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Κωνσταντινίδης Ιωάννης  

Ο Γιάννης είναι μια ακόμα νέα υποψηφιότητα στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Μόνιμος κάτοικος Περιγαλίου, παραγωγός επιτραπέζιων σταφυλιών, μέλος στο ΔΣ του αρδευτικού συνεταιρισμού Περιγιαλίου, απόφοιτος λυκείου με πολύ καλή γνώση Αγγλικών, αποφάσισε να μετάσχει στα κοινά για πρώτη φορά προκειμένου να έχει ρόλο και λόγο ουσιαστικό σε θέματα που αφορούν τον τόπο που κατοικεί, προκειμένου να διεκδικήσει και να πετύχει λύσεις σε θέματα και ζητήματα του παραγωγικού τομέα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο κοριτσιών. Γιάννη σε καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές