Κυκλοφόρησε η ενημερωτική εφημερίδα της “Συμμαχίας Πολιτών”

Αγαπητοί συμπολίτες, στα χέρια σας κρατάτε το πρώτο φύλλο της ενημερωτικής εφημερίδας “Συμμαχία Πολιτών”, που θα εκδίδεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, για να έχετε την πραγματική εικόνα των όσων υλοποιούνται στον δήμο Κορινθίων αλλά και για όσα πρόκειται να συμβούν το επόμενο διάστημα.

Στόχος μας είναι να σας ενημερώνουμε για τα έργα μας, τις προσπάθειες μας και τα όνειρα μας να κάνουμε την Κόρινθο, μία Μητρόπολη της Μεσογείου, να δημιουργήσουμε μια ποιότητα ζωής που θα μείνει παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.

Είναι μία ευκαιρία για όλους να διαπιστώσουν με τα μάτια τους, το έργο που παράγουμε αλλά και τον καθημερινό αγώνα που δίνουμε, μαζί με τους συνεργάτες μου και τα στελέχη της “Συμμαχίας Πολιτών, απέναντι στα μικρά και μεγάλα προβλήματα αλλά και την καθημερινότητα σε καιρούς βαθιών κρίσεων, οι οποίες έχουν δημιουργήσει συνθήκες απογοήτευσης στους πολίτες, σε όλους μας.

Πέρασαν 2,5 χρόνια θητείας της δημοτικής μας αρχής και με το παρόν έντυπο εγκαινιάζουμε μια νέα μορφή επικοινωνίας μαζί σας . Ενημερώνουμε για τις υπηρεσίες και τα έργα του Δήμου μας και ζητάμε από εσάς την συνεργασία και στήριξη για να κάνουμε καλύτερες τις συνθήκες που ζούμε, εργαζόμαστε και κινούμαστε στην πόλη και τα χωριά μας.

Στα 2,5 πρώτα αυτά χρόνια της θητείας μας αντιμετωπίσαμε δύσκολα προβλήματα. Λόγω του κορωνοΐου υπήρξαν περίοδοι που λειτουργήσαμε με τους μίσους υπαλλήλους. Λόγω της οικονομικής κρίσης είχαμε πολλά ζητήματα με εργολαβίες και αυξήσεις τιμών. Είχαμε και φυσικές καταστροφές να αντιμετωπίσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο Δήμο, αιρετούς και υπαλλήλους για ό,τι έκαναν μέχρι σήμερα.

Ενδεικτικά θα αναφέρω μερικά από όσα καταφέραμε και πετύχαμε με σχέδιο, σωστή προετοιμασία και πολλή δουλειά.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο Δήμο, αιρετούς και υπαλλήλους για ό,τι έκαναν μέχρι σήμερα. Κρινόμαστε για την συνέπεια των λόγων μας και το έργο που έχουμε σχεδιάσει και υποσχεθεί στους Κορίνθιους το 2019. Το έργο μας αφήνει αποτύπωμα, είναι ορατό τόσο στην πρωτεύουσα όσο και στα χωριά μας και είμαστε μόνο στην αρχή. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η εφημερίδα θα είναι χρήσιμη για όλους μας.

Βασίλης Νανόπουλος,

Δήμαρχος Κορινθίων

Facebook
Twitter