Νέα Υποψήφια : Γωγώ Βελιζιώτη

Η Γεωργία (Γωγώ) Βελιζιώτη, γεννήθηκε και ζει στην Κόρινθο. Εργάζεται επί 22 συναπτά έτη σε μια από τις σπουδαιότερες και καλύτερες Εταιρείες του Νομού Κορινθίας. Κατέχει τη θέση της Γραμματειακής Υποστήριξης Μηχανικών στην Motor Oil Hellas- Διυλιστήρια Κορίνθου Α.Ε.
Στέλεχος του Θεάτρου ” ΙΡΙΔΑ ” από το 1997.
Έχει παίξει σε πάνω από 15 έργα καθώς επίσης έχει συμμετάσχει με το θέατρο ” ΙΡΙΔΑ ” στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ επαγγελματικών θιάσων στην Braila της Ρουμανίας.
Έχει φοιτήσει επί τρία(3) χρόνια στη σχολή GLOBAL ARTS STUDIOS – ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ του Σωκράτη Λαμπρόπουλου και έχει πάρει πτυχίο Σχολής Θεάτρου.
Φοίτησε στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Αλμπέρτο Εσκενάζη.
Έχει συμμετάσχει σε διάφορες ποιητικές και γενικότερα πολιτιστικές εκδηλώσεις με την συνεργασία του σκηνοθέτη Μιχάλη Καραχάλιου.
Από το 2008 έως και το 2019 ήταν συνεργάτιδα του Μουσικού Εργαστηρίου Κορίνθου « Ήχοι του Κόσμου». Ως ηθοποιός και ως εμψυχώτρια στο τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής και άπειρα σεμινάρια που σχετίζονται με το θέατρο και τη μουσική.
Έχει λάβει μέρος σε μουσικοποιητικές βραδιές. Συμμετέχει στην θεατρική ομάδα του Λαογραφικού πολιτιστικού Ομίλου Ισθμίας και στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με άλλες θεατρικές ομάδες Κορίνθου, Κιάτου.
Μέλος του ΚΕΠΑΠ από το 2019.
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές