ΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ: Σωτηροπούλου Βίκυ

Η Βίκυ είναι εκπαιδεύτρια υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Γεννήθηκε το 1972 στην Κόρινθο. Έχει 2 παιδιά, τη Σοφία 28 ετών, πτυχιούχος αρχιτεκτονικής τοπίου του πανεπιστημίου Δράμας και τον Βαγγέλη, 23 ετών υποψήφιος εκπαιδευτής οδηγών. Είναι απόφοιτη της σχολής Δημοσιογραφίας και Δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1. Εργάστηκε ως προϊσταμένη ρεσεψιόν στην εταιρεία Club Hotel Casino Λουτράκι.
Σπούδασε εκπαιδευτής οδηγών στο Αίγιο το 2001, όπου και αποφοίτησε με υποτροφία πιστοποίησης αποκτώντας άδεια άσκησης επαγγέλματος από το υπουργείο συγκοινωνιών Πάτρας το 2004.
Εδώ και 20 χρόνια διατηρεί Σχολή Οδηγών στην Κόρινθο.
Η Αγάπη της για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε την οδήγησε επαγγελματικά αναγνωρίσιμη ως η “χαμογελαστή δασκάλα οδήγησης”.
Η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση των συμπολιτών στο πρόσωπο της, την ώθησε να εκπαιδεύει νέους οδηγούς με την κυκλοφοριακή αγωγή και παιδεία που επιβάλλεται στην απόκτηση διπλώματος οδήγησης.
Το όνειρο μου για μια πιο όμορφη Κόρινθο με ενεργοποίησε ώστε να βρεθώ δίπλα στον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο, έναν άξιο Δήμαρχο με δημιουργική σκέψη, αξιοπιστία και πάθος για υλοποίηση νέων μεγάλων έργων, είναι τιμή για μένα ένας τέτοιος άνθρωπος να με εντάσσει στην ομάδα του, δηλώνει χαρακτηριστικά.
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές