, ,

Νέος Οδοφωτισμός

Τα νέα φωτιστικά υψηλής ενεργειακής απόδοσης τύπου LED, τα οποία αντικαθίστανται μετά από δεκαετίες των παλιών τεχνολογιών και ενεργοβόρα φωτιστικά, παρουσίασε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος από το σημείο των εργασιών τοποθέτησης, τη συμβολή των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και Πατρών. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού και αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού δικτύου του Καλλικρατικού δήμου Κορινθίων το οποίο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «αποτελεί το μεγαλύτερο ενεργειακά έργο που δημιουργείται τις τελευταίες δεκαετίες στα όρια του δήμου Κορινθίων! Είναι το εμβληματικό έργο της δημοτικής αρχής που δημιουργείται μέχρι σήμερα. 

 

«Επενδύουμε στο φως και στη νέα τεχνολογία! Υλοποιούμε το μεγαλύτερο ενεργειακό έργο που έχει εκτελεστεί ποτέ στο δήμο Κορινθίων. Προσφέρουμε στους δημότες, νέο, σύγχρονο φωτισμό τεχνολογίας led. Απαλείφουμε το σκοτάδι και την ανασφάλεια που δημιουργείται σε κάθε σημείο του δήμου μας. Η δέσμευση μας και η σύνθεση στον απόλυτο βαθμό, με γνώμονα πάντα το συμφέρον και την εξυπηρέτηση των πολιτών» 

Τέλος ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος είπε πως η δημοτική του αρχή είχε την πρόνοια να σχεδιάσει πολύ νωρίς το έργο αυτό και να το εργαστεί εξοικονομώντας όχι μόνο ενέργεια αλλά και χρήματα σε μια εποχή που εντείνονται τόσο η ενεργειακή όσο και η οικονομική κρίση.

 
Facebook
Twitter