Νέος Υποψήφιος : Αλέξανδρος Ρουστέμης

Ο Αλέξανδρος Ρουστέμης ή αλλιώς Αλέκος για τους φίλους και θαυμαστές του γεννήθηκε το 1965 στην Κόρινθο .
Η ιδιαίτερη αδυναμία του για το αυτοκίνητο άρχισε από τη σχολική του ηλικία όπως και αργότερα ακολούθησε την ειδικότητα μηχανοτεχνίτη αυτοκινήτων στο ΚΕΤΕ Κορίνθου το 1982. Παραλληλα με την αποφοίτηση του εξάσκησε την ειδικότητα για 8 χρόνια στην στρατιωτική του θητεία καθως και στην αντιπροσωπεια PEUGEOT ¨στην Κόρινθο).
Από το 1988 έως το 2001 ξεκίνησε τη δική του επιχείρηση ανοίγοντας εξουσιοδοτημένο SERVICE PEUGEOT στο Λέχαιο Κορινθίας.
Έπειτα (2001-2011) μεταφέρθηκε σε νέα διεύθυνση στη ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών και το 2011 εγκατέστησε την επιχείρηση του στην Αρχαία Κόρινθο οπου παραμένει έως και σήμερα με αντικείμενο τα service αυτοκινήτων αλλά και τις ενοικιάσεις αυτοκινήτων και αγωνιστικών.
Επεκτείνοντας τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ο Αλέξανδρος Ρουστέμης ξεκίνησε το 1992 εισαγωγή ανταλλακτικών και αυτοκινήτων από την Ευρώπη.
Συγχρόνως με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες ασχολήθηκε και με τη μεγάλη του αγάπη τους Αγώνες Ταχύτητας. Πρωτοεμφανίστηκε το 1990 με το ψευδώνυμο (Lion) και η παρουσία του έγινε αισθητή τα τελευταία 20 χρόνια με μια ανοδική πορεία.
Αξιοσημείωτη ήταν η κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αγώνων Ταχύτητας της ομάδας Ε τα έτη 1999-2000 με το FORD SIERRA COSWORTH.
Η ιδιαίτερη αγάπη του Αλέξανδρου και της οικογένειας του για το μηχανοκίνητο αθλητισμό τους ωθεί να συνεχίζουν τις δραστηριότητες τους σε εκπαίδευση & μαθήματα Ασφαλούς Οδήγησης για την αποφυγή ατυχημάτων στους δρόμους αλλά και την εκμάθηση αγωνιστικής οδήγησης στους “νέους φίλους” του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Με οδηγική παιδεία χωρίς θύματα στους δρόμους, δίπλα στους
συντοπίτες μας και τα προβλήματα τους όσο το δυνατόν περισσότερο!
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές