Νέος Υποψήφιος : Αναστάσιος Ταγαράς

Ο Αναστάσιος Ταγαράς γεννήθηκε το 1956 στον Άγιο Βασίλειο όπου κατοικεί και σήμερα. Σπούδασε Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και ασχολείται εδώ και 40 χρόνια με την παιδεία αλλά και με την καλλιέργεια της γης τα τελευταία 25 χρόνια.
Στη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα ασχολήθηκε ενεργά και δραστήρια με ομίλους, συλλόγους και φορείς πολιτισμικού, φιλανθρωπικού και εθελοντικού περιεχομένου. Απόφοιτος της Σχολής Κατηχητών της Εκκλησίας της Ελλάδος και Στέλεχος Κατηχητικών Σχολείων της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Στη συνέχεια, μέλος του δραστήριου Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Βασιλείου, της Επιτροπής Αιμοδοσίας, του Συλλόγου για την Αναβίωση των Νεμείων Αγώνων καθώς και άλλων επιτροπών και συλλόγων με ενεργό ανάμειξη στην Παιδεία, τον πολιτισμό, και την κοινωνική και εθελοντική προσφορά.
Είναι παντρεμένος με τη Σοφία Δήμα με σπουδές στην Φαρμακευτική, τη Βιολογία και την Αγγλική γλώσσα στις ΗΠΑ και ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Παιδείας στον Άγιο Βασίλειο. Έχουν δυο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τη Δήμητρα
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές