Νέος Υποψήφιος : Αντρέας Καλαντζής

Ο Αντρέας Καλαντζής είναι επιχειρηματίας στο χώρο του χονδρεμπορίου.
Οι επιχειρηματικές του περγαμηνές πολλές. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες , πλήθος επαίνων και βραβεύσεων για την διάκριση του ως πρώτος σε πανελλαδικό επίπεδο στον τομέα της προώθησης και των πωλήσεων. Άνθρωπος που κατακτά στόχους και γνώσεις, στο ενεργητικό του θα βρει κανείς εκτός της πιστοποίησης του ΕΛΚΕΠΑ δεκάδες σεμινάρια και πιστοποιήσεις στον τομέα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ.
Στην Κόρινθο δραστηριοποιείται με δική του επιχείρηση από το 1992. Νωρίτερα τον συναντούμε ως υπεύθυνο πωλήσεων σε μεγάλη ελληνική εταιρία.
Ενεργό μέλος του επιμελητηρίου Κορινθίας έως σήμερα, έχει εκλεγεί στον φορέα και προσφέρει από θέση ευθύνης σε αυτόν για μια τετραετία.
Για 12 συναπτά έτη τον συναντούμε στα αθλητικά της Κορίνθου. Για 5 χρόνια Πρόεδρος στον ιστορικό ΠΑΛΑΙΜΩΝΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ και μετέπειτα στον ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, για 2 τριετίες αντιπρόεδρος της ΈΣΚΑΚ ,σήμερα μέλος της διοίκησης του ΚΑΟΚ, της ομάδας που εκπροσωπεί την Κόρινθος στις Εθνικές κατηγορίες.
Στην αυτοδιοίκηση κατέρχεται για πρώτη φορά ορμώμενος από την επιθυμία του να προσφέρει στον τόπο που ζει, διότι αν και γεννημένος στην Πάτρα είναι δημότης Κορινθίων τα τελευταία 31 χρόνια!
Ο Αντρέας Καλαντζής είναι παντρεμένος με την Γωγώ Κολλιοπούλου και έχει δυο παιδιά.
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές