Νέος Υποψήφιος : Δημήτρης Γκούτσης

Ο Δημήτρης Γκούτσης γεννήθηκε το 1982 στον Άσσο Κορινθίας.
Είναι γιός του Ευάγγελου Γκούτση απο τον Άσσο και της Ευσταθίας Στεργιόπουλου από το Σπαθοβούνι, τελείωσε το Λύκειο Βραχατίου και κατόπιν φοίτησε στο Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο Πειραιώς όπου απέκτησε την ειδικότητα του μηχανολόγου μηχανών και συστημάτων αυτοκινήτου.
Μετά την αποφοίτηση του ακολούθησε το επάγγελμα του παραγωγού αγροτικών προϊόντων και παράλληλα ασχολήθηκε ενεργά με το ποδόσφαιρο τόσο ως παίκτης όσο και ως ενεργός διοικητικός παράγοντας στην ομάδα του Ολυμπιακού Ασσου έχοντας παράγει τεράστιο έργο το οποίο μερα με τη μέρα γινεται ακομα μεγαλύτερο και ουσιαστικότερο συνεχίζοντας αδιάλειπτα να προσφέρει.
Είναι Αντιπροεδρος για δεύτερη συνεχή θητεία του σωματείου παραγωγών πωλητών λαϊκών αγορών Β’ Πειραιώς εκλεγμένος με ευρύτατη αποδοχή από τους συναδέλφους του.
Ειναι ενεργό μέλος συλλόγων και φορέων της περιοχής
Διακρίνεται για τη μαχητικότητα του και τις ουσιαστικές παρεμβάσεις του για την πρόοδο του πρωτογενούς τομέα. Με την υποψηφιότητα του επιθυμεί να προσφέρει έργο και να φανεί χρήσιμος τόσο στον τόπο του όσο και στον αγροτικό κόσμο του οποίου τα συμφέροντα και τα δίκαια επιθυμεί να υπηρετήσει
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές