Νέος Υποψήφιος : Γιάννης Τσιράογλου

Ο Γιάννης γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1964 από τον Ιάκωβο και την Θεοδώρα Τσιράογλου και είναι απόγονος 3ης γενιάς Μικρασιατών!
Είναι παντρεμένος με την Μαργαρίτα Βασιλειάδου και πατέρας τριών παιδιών, της Θεοδώρας –Μαρίας, της Αικατερίνης και του Ιακώβου.
Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο και εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα. Κατά την θητεία του στην Alpha Bank από το 1987 μέχρι και το 2018 ταυτόχρονα με την εργασία του, συμμετείχε σε εκπαιδευτικά συνέδρια και σεμινάρια χρηματοοικονομικής (HARVARD), που σχετίζονται με οικονομική διαχείριση, αξιοποίηση ανθρώπινου δυναμικού και επενδυτικά προγράμματα.
Τα τελευταία 10 χρόνια της εργασίας του επιλέχτηκε και διατέλεσε ως Διευθυντής στα καταστήματα Αγ. Θεοδώρων, Λουτρακίου και Κορίνθου απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
Συνδικαλιστικά δραστηριοποιήθηκε με τη ΔΑΚΕ της Alpha Bank από το 1987-2018 και υπήρξε ενεργό μέλος της ΟΤΟΕ από το 1990 έως και το 1995.
Το 2019 ήταν υποψήφιος για πρώτη φορά με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Στα τρία χρόνια της θητείας του δημάρχου Κορινθίων, βρίσκεται ενεργά και εθελοντικά στο πλευρό του συνδράμοντας με τις γνώσεις και τις ικανότητες του σε προγράμματα που αφορούν ανέργους, δίνοντας διέξοδο σε πολλούς συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές