Νέος Υποψήφιος : Γρηγόρης Ρωτίδης

Γεννήθηκε το 1963 στο Σοφικό Κορινθίας. Αποφοίτησε από το δημοτικό του χωριού του και την Α γυμνασίου στο νεοσύστατο Γυμνάσιου Σοφικού.
Τελείωσε το Α λύκειο Κορίνθου. Οι οικογενειακές συνθήκες τον προέτρεψαν να ακολουθήσει την επί τουλάχιστον έξι γενεές ξυλουργική τέχνη του πατέρα του και να μην συνεχίσει τις όποιες σπουδές που κάθε άλλο, όπως λέει ο ίδιος, του βγήκε σε καλό.
Από το 1994 επιχειρεί παράλληλα στην ιχθυοκαλλιέργεια , κάτοχος μονάδας στο Μελετινό Σοφικού με την υποστήριξη της οικογένειας του.
Είναι παντρεμένος με την Νικολίτσα Φυταμπάνη και έχει τρεις γιούς. Τον Χρήστο 30 ετών τον Στέργιο 28 και τον Δήμο 25.
Ασχολήθηκε στην πορεία με ότι περιείχε τη λέξη Σοφικό. Υπήρξε αντιπρόεδρος του Πανσολυγειακού το 1989 και πρόεδρος έως το 1993.
Όπως και το διάστημα 2015-2017 και ανελλιπώς ακόλουθός του έως σήμερα.
Οι συνθήκες επέτρεψαν να ασχοληθεί με τα κοινά το 2006 στον καποδιστριακό δήμο Σολυγείας και να εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος με τις περισσότερες ψήφους στο Σοφικό που έκτοτε τον τιμά με πρωτιές.
Διετέλεσε κοινοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας το 2010/2014 καθώς και 2014/2019.
Στις εκλογές του 2019 ίδρυσε τον Συνδυασμό «Νέοι ορίζοντες» ο οποίος πλειοψήφησε με ποσοστό 48% έναντι τριών συνδυασμών και εκλέγεται Πρόεδρος Σοφικού.
«Στόχος μου και πίστη μου είναι να υπηρετήσω το Σοφικό , το Σοφικό να γίνει σημείο αναφοράς. Τα θεμέλια μπήκαν» δηλώνει ο ίδιος!
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές