Νέος Υποψήφιος : Κωνσταντίνος Παπαχαραλάμπους

Ο Κωνσταντίνος Παπαχαραλάμπους , γεννηθείς στις 2 Νοεμβρίου 1989 στο Αμαρούσιον Αττικής, έχει καταγωγή και είναι μόνιμος κάτοικος Αγίου Βασιλείου Κορινθίας. Είναι απόφοιτος λυκείου και διετέλεσε τα στρατιωτικά του καθήκοντα στην πολεμική αεροπορία.
Είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης. Έχει διατελέσει πρόεδρος της τοπικής ομάδας Αγίου Βασιλείου ΜΑΟ ΠΡΟΟΔΟΣ για 3 έτη, κατά τα οποία επικεντρώθηκε στην ανάδειξη της ομάδας και στην ανάπτυξη της Ακαδημίας της, ενώ έχει υπάρξει και μέλος του ΔΣ του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου ” Ο Άγιος Βασίλειος”.
Η αγάπη για τον τόπο του, τον οδήγησε στο να θέσει υποψηφιότητα στις προηγούμενες εκλογές ως ανεξάρτητος και με απόλυτη πλειοψηφία ανάδειχθηκε Πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Αγίου Βασιλείου. Με γνώμονα τις ικανότητες, την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητα, και έχοντας ήδη μια επιτυχημένη πορεία, η οποία χαρακτηρίζεται από πλούσιο τεχνικό, πολιτιστικό και κοινωνικό έργο, θέτει εκ νέου την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αγίου Βασιλείου.
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές