Νέος Υποψήφιος : Παναγιώτης Σακελλαράκης

Υποψήφιος με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στις εκλογές του Οκτωβρίου είναι ο Μαθηματικός- Προγραμματιστής Η/Υ- Φροντιστής Παναγιώτης Σακελλαράκης, γιος της Μαίρης Σακελλαράκη και του Κωνσταντίνου Σακελλαράκη Ανάπηρου Πολέμου και Προέδρου των Αναπήρων και Θυμάτων πολέμου του Νόμου Κορινθίας .πέρασε τα παιδικά του χρονια στην Κόρινθο στα Τσακώνικα και φοίτησε στο 1ο λύκειο Κορίνθου.
Με σπουδές στα Μαθηματικά και στον προγραμματισμό των Υπολογιστών απο το Πανεπιστήμιο Αθηνών, διατηρεί επί 40 χρόνια ,τα Φροντιστήρια “Σακελλαράκης” στην Κόρινθο και φυσικά διδάσκει.
Είναι Ιδρυτικό και εκλεγμένο επι εικοσαετία μέλος του παραρτήματος της Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ ) στο νομό Κορινθίας, έχει μάλιστα διατελέσει και εκλεγμένος πρόεδρος του , Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Φροντιστών Νομού Κορινθίας (ΣΕΦΜΕΚ) με θητείεςστην θέση του Προέδρου,και μέλος του ΔΣ Είναι εκλεγμένο μέλος της Ομοσπονδίας εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) επί 20 συναπτά έτη και θεματοδότης – συντονιστής των Πανελληνίων επαναληπτικών διαγωνισμών της ΟΕΦΕ.
Ο Παναγιώτης Σακελλαράκης Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία, στη προσωπική ασφάλεια και Υπασπιστής του Β Υπαρχηγού ΓΕΕΘΑ, ενώ έχει περάσει και από τα γήπεδα αγωνιζόμενος στην τότε νεοσύστατη, ομάδα του Παλαίμονος στο μπάσκετ για 10 χρόνια .
Παντρεύτηκε την Αθανασία Αθανασίου Μούτσου δικηγόρο από το Γαλατάκι, καταγόμενη από το Σοφικό και έχει δύο γιούς Μαθηματικούς ,τον Κωνσταντίνο και τον Θάνο που διδάσκουν στο φροντιστήριο ” Σακελλαράκης” και μια εγγονή την Μελίνα.
Διετέλεσε ειδικός σύμβουλος Παιδείας και δια βιου μάθησης του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου. Εισηγηθηκε και δημιούργισε το 1ο κδαπ του δήμου και έθεσε σε προτεραιότητα την δημιουργία των αλλων 6 κδαπ Κορίνθου Σοφικού Αθικίων και Λεχαίου ωστε να λειτουργήσουν εντός του 23.
Στον τομέα της παιδείας με επιτυχείς εισηγήσεις του βελτιώθηκαν κατά πολύ οι συνθήκες στα σχολεία και η ψηφιακή υποδομή τους.
Με συνεχείς ενέργειες και φυσικά με την κατάλληλη βοήθεια ολοκληρώθηκε η δημιουργία αιθουσών για το ειδικό νηπιαγωγείο στην Κόρινθο.
Συνέβαλε για την απόκτηση της γαλάζιας σημαίας.
Συνέβαλε Για την δημιουργία των τεσσάρων πρώτων οικολογικών σχολείων της Κορίνθου
Συνέβαλε στην οργάνωση διαλέξεων για να αποκτήσουν οικολογική συνείδησή οι μαθητές
Επιμελήθηκε και οργάνωσε τα μαθήματα δια βίου μάθησης των ενηλικων στον δήμο μας. Ειδικα στα μαθήματα σε καθηγητές για το σύστημα (Braille) γραφής των τυφλών και επιλεγμένα Μαθήματα από πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας για ψηφιακές δεξιότητες ενηλίκων bullying στα σχολεία και πολλά άλλα
Ο ίδιος απευθυνόμενος στους μαθητές του αναφέρει:
Νέοι , με γνωρίσατε σε χρόνια δύσκολα για σας με μεγάλες αγωνίες και έχετε γνώμη, για το τι και πόσο μπορώ να προσφέρω .
Απευθυνόμενος στους γνωστούς και φίλους σας δηλώνω ότι :έχω σκοπό με τον ίδιο τρόπο να πορευτώ και για τα κοινά όπως με γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια.
Δημότες της Κορίνθου : Φιλοδοξώ, με την θετική σας ψήφο , να μου δώσετε το δικαίωμα – εντολή να ασχοληθώ και να προσφέρω στο Δήμο Κορινθίων
Σε όποιο πόστο επιλέξει ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος τον οποίο ,εμπιστεύομαι, στηρίζω και είμαι σίγουρος ότι μπορεί και πρέπει να συνεχίσει θετικά και να καταστήσει τον Δήμο μας πρότυπο.
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές