ΝΕΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ: Ρούκης Γεώργιος

Ο Γιώργος είναι 40 ετών και κατάγεται από την Ξυλοκέριζα Κορινθίας όπου και διαμένει μόνιμα.
Έχει σπουδάσει στο τμήμα ΤΕΙ Αυτοματισμού με έδρα τη Χαλκίδα ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος σε μεγάλη πολυεθνική εταιρεία.
Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας καθώς και αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας.
Η αγάπη του για τον τόπο όπου έλκει την καταγωγή του και από τους δυο του γονείς καθώς είναι γιος του Υπτ/χου Βασιλείου Γ. Ρούκη και της Αικατερίνης Γ. Κίννα, οι αρχές της ανιδιοτέλειας και της κοινωνικής προσφοράς, είναι κάτι που τον χαρακτηρίζει καθώς μεγάλωσε και γαλουχήθηκε με αυτές από το οικογενειακό του περιβάλλον είναι που τον οδηγούν στο να συμμετέχει ενεργά σε πλήθος εθελοντικών ενεργειών και δραστηριοτήτων στον τόπο του.
Η ιστορία και η πολιτιστική ταυτότητα της περιοχής του ήταν κάτι που τον γοήτευε από μικρό, αυτό στάθηκε και η αφορμή να ασχοληθεί ενεργά με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Συλλόγου Ξυλοκέριζας όπου και ασκεί χρέη αντιπροέδρου.
Η διάθεση του για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και η πολιτική του εμπειρία είναι αυτό που τον οδηγούν να συστρατευτεί με τον Βασίλη Νανόπουλο και να είναι για πρώτη φορά υποψήφιος.

Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές