Νέος Υποψήφιος : Τσατσούλης Αθανάσιος

Mία υποψηφιότητα ακόμα ανακοίνωσε ο Βασίλης Νανόπουλος, στον δρόμο προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023. Πρόκειται για τον Θανάση Τσατσούλη, ο οποίος τα τελευταία 17 χρόνια είναι στέλεχος του Καζίνο Λουτρακίου και αυτή την περίοδο είναι Εμπορικός Διευθυντής και υπευθύνος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ενώ έχει διατελέσει και σε άλλες θέσεις ευθύνης, μεταξύ αυτών και Διευθυντής Παιγνίων.

Όπως αναφέρει ο ίδιος ο δήμαρχος στην ανακοίνωσή του, ο Θανάσης Τσατσούλης είναι κάτοχος, πτυχίου Bachelor με ειδίκευση το Marketing, αλλά και δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στην:

Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA – Kingston University)

Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού (HR Management – Leicester University)

Επίσης είναι καθηγητής του τμήματος Τουριστικού Management, στο ΙΕΚ Ευρωπρόοδος και διαθέτει πληθώρα πιστοποιήσεων από Διεθνή Πανεπιστήμια και φορείς σε εξειδικευμένα πεδία, όπως 

Από τα νεανικά του χρόνια υπήρξε ευαισθητοποιημένος με τις συλλογικότητες ενώ έχει διατελέσει Ιδρυτικό Μέλος, και υπηρετήσει ως Πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας σε δύο Πρωτοβάθμια Εργατικά Σωματεία κατά την περίοδο 1997-2004, έχοντας διαπραγματευτεί δύο συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Το 2002 εκλέχθηκε και υπηρέτησε για 2 χρόνια ως Πρόεδρος Ελεγκτικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΟΕΣΙΚ.

Από το 2020 είναι εν ενεργεία μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΑΕΚ.

Στόχοι

Οι αρχικές επιδιώξεις του εστιάζονται σε δύο άξονες:

  • Στο συνεχή εκσυγχρονισμό σε θέματα τόσο του αποτελεσματικού προγραμματισμού, όσο και της εφαρμογής ιδανικών πρακτικών οργάνωσης και διοίκησης, με αποδέκτες όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις του Δήμου.
  • Στη βελτιστοποίηση των δομών, των υποδομών, αλλά και της ιδανικής προβολής, προκειμένου να καταστεί ο Δήμος Κορινθίων ως ένας από τους πλέον αξιόλογους τουριστικούς προορισμούς.
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές