,

Ο Δήμος απαιτεί ανθρώπους με σύγχρονη φιλοσοφία και ανοιχτούς ορίζοντες, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ έχει αυτούς τους ανθρώπους!

4 ακόμα υποψηφίους ανακοινώνει σήμερα η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Στις εκλογές του Οκτωβρίου η παράταξη του δημάρχου Κορινθίων κάνει πράξη την απαίτηση της κοινωνίας για ανανέωση. Ανανέωση σε πρόσωπα και πρακτικές όπως πολλές φορές έχει πει ο Βασίλης Νανόπουλος. Ο δήμος Κορινθίων του μέλλοντος απαιτεί ανθρώπους με σύγχρονη φιλοσοφία και  με ανοιχτούς ορίζοντες. Σε συνδυασμό με την υπάρχουσα έμπειρη ομάδα και με τη καθοδήγηση του Δημάρχου που στα 4 πρώτα χρόνια, σε δύσκολες συνθήκες, απέδειξε την ικανότητα του στην διοίκηση με την επίλυση χρόνιων ζητημάτων αλλά και την αποτελεσματικότητα του με εισροή χρηματοδοτήσεων που ξεπέρασαν τα  150 εκ ευρώ , η νέα ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ καλείται να οδηγήσει με ασφάλεια το δήμο Κορινθίων στα επόμενα χρόνια, και θα το κάνει!

ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:  

Παπακωνσταντίνου Γεώργιος

Ο Γεώργιος Παπακωνσταντίνου, είναι έγγαμος, πατέρας δύο παιδιών, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό πτυχίου «Άριστα». Καταγράφει 25ετή σταδιοδρομία στις Ιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων του Μονάχου, Χαϊδελβέργης, Φράιμπουρκ με την απόκτηση του Διδακτορικού Τίτλου και των ειδικοτήτων της Εσωτερικής Παθολογίας, Ογκολογίας, Αιματολογίας και της εξειδίκευσης στην Εντατική Νοσηλεία. Το ερευνητικό του έργο αφορά στις διαταραχές του μεταβολισμού, στον προγραμματισμένο κυτταρικό θάνατο και στη γενετική θεραπεία. Έχει μετάσχει και εκλεγεί το 2000 στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης Mannheim, περίπου 308.000 κάτοικοι, με δραστηριότητα στα θέματα των αποδήμων Ελλήνων. Το 2007 με την επάνοδό του στην Ελλάδα εργάστηκε στα Γενικά Νοσοκομεία της Ζακύνθου, Κορίνθου και Τρίπολης ως Συντονιστής Διευθυντής Παθολογίας. Είναι μέλος της Αμερικανικής, Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Ογκολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Αιματολογικής Εταιρείας, της Γερμανικής Αιματολογικής και Ογκολογικής Εταιρείας, της Γερμανικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας καθώς και εξεταστικών επιτροπών ιατρικής ειδικότητας στην Ελλάδα. Αρθρογραφία σε ιατρικά περιοδικά. Γνωρίζει Γερμανικά, Αγγλικά και Γαλλικά . Αρθρογραφία του βρίσκουμε σε δεκάδες ιατρικά περιοδικά καθώς και πολυάριθμες υποτροφίες. Η δραστηριότητα του στο πεδίο της κοινωνικής ιατρικής είναι πολύπλευρη, μεταξύ άλλων ως Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής του Ν. Ζακύνθου μέχρι το 2011 και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ασθενών με Νεοπλασίες και Υποστηρικτών, ΜαΖί νικΩ.

Σιάχρα Παναγιώτα

Η Παναγιώτα Σιάχρα του Γεωργίου και της Μαρίας γεννήθηκε και κατοικεί στην Κόρινθο, οι οικογενειακές ρίζες της όμως είναι στο Σοφικό Κορινθίας. Είναι μητέρα 3 παιδιών. Απόφοιτος Λυκείου με γνώσεις αγγλικής γλώσσας, έχει εκπαιδευτεί στο Ινστιτούτο Εμπορικής τράπεζας. Έχει εργαστεί στην Metrolife της Εμπορικής τράπεζας ως γραμματειακή υποστήριξη και ως ταμίας στην Εμπορική Τράπεζα. Έχει εκτελέσει χρέη Υποδιευθυντού και κατόπιν Διευθυντού στην Εμπορική Τράπεζα και στην ALPHA BANK ως καθολική διάδοχος της ΕΜΤΕ. Σήμερα εργάζεται στο Περιφερειακό Κέντρο Πελοποννήσου ως Διευθύντρια Κέντρου Κορίνθου.

“Το όραμα και το σχέδιο του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου με ώθησαν στην απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά και εμπράκτως να δείξω την προσφορά μου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Κορινθίων” δηλώνει η ίδια.

Παναγιώτα σε καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Πουλής Νίκος
Ο Νίκος είναι κάτοικος Κορίνθου , έγγαμος με τρία παιδιά και πέντε εγγόνια. Εργάζεται ως δικαστικός επιμελητής του εφετείου Ναυπλίου με έδρα την Κόρινθο . Είναι μέλος του συλλόγου δικαστικών επιμελητών Ναυπλίου-Καλαμάτας και ενεργός πολίτης με συχνές και ουσιαστικές παρεμβάσεις στα κοινά του δήμου μας . Τον καλωσορίζουμε στην παράταξή μας .

Κανέλλος Ιωάννης

Ο Γιάννης γεννήθηκε στο Χιλιομόδι το 1963. Έχει έναν γιό τον Κωνσταντίνο – Αλέξανδρο και είναι υπάλληλος στον ΔΕΔΔΗΕ Κορίνθου. Το 2019 εξελέγη Πρόεδρος στο τοπικό συμβούλιο Χιλιομοδίου με τον συνδυασμό “ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ 2020 ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ”.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου καρναβαλιού με υπηρεσία πολλών ετών ενώ έχει συμμετάσχει πολλές φορές στο συμβούλιο της ομάδας του Ατρόμητου Χιλιομοδίου. Επί πολλά έτη έχει διατελέσει μέλος του συλλόγου του Παλαιού Μοναστηριού ενώ είναι από τους ιδρυτές του συλλόγου ΦΛΑΜΟΥΡΙΑ. Πάντα ενεργός στα δρώμενα του χωριού του, κοντά στους συμπολίτες του, θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου προκειμένου να καταφέρει να τους υπηρετήσει από θέση ευθύνης και παρέμβασης.

Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές