, ,

Οι κοινότητες έχουν ισχυρή φωνή και παρουσία στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ισχυρά ψηφοδέλτια σε όλες τις κοινότητες του δήμου Κορινθίων καταρτίζει η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ τηρώντας πιστά την δέσμευση της προς τους Κορίνθιους, για έναν «δήμο για όλους». «Φροντίζουμε όλες οι κοινότητες να έχουν  την εκπροσώπηση που πρέπει στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ . Εντάσσοντας συμπολίτες με βαθιά γνώση των αναγκών, των προτεραιοτήτων και των προοπτικών κάθε περιοχής, κατορθώνουμε να γνωρίζουμε άριστα και ως εκ τούτου να σχεδιάζουμε στοχευμένα! Τους ευχαριστώ όλους και τους καλωσορίζω’ δήλωσε ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

Στεργιόπουλος Φίλιππας
Γεννηθείς το 1976, ο Φίλιππας διαμένει μόνιμα με την σύζυγό του Αικατερίνη Καρούσου και τις δυο κόρες τους Ασπασία και Μελίνα, στο Περιγιάλι. Είναι απόφοιτος της Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Κορίνθου με την ειδικότητα του Μηχανικού Αυτοκινήτων – μοτοσικλετών. Το διάστημα 1999-2005 εργάστηκε στην Αθήνα ως μηχανικός και παράλληλα φοίτησε στο Δημόσιο ΙΕΚ Περιστερίου στην ειδικότητα μηχανικού μοτοσικλετών. Παράλληλα, το διάστημα 2002-2005 παρακολούθησε σεμινάρια μηχανικού στην HONDA SARAKAKIS ΑΒΕΕ. Τον Σεπτέμβριο του 2005 άνοιξε την δική του επιχείρηση, συνεργείο μοτοσικλετών στο Περιγιάλι, επιχείρηση που διατηρεί έως και σήμερα.
Αγαπά τα μηχανοκίνητα σπορ, διατηρούσε τα έτη 2000-2020 στο Περιγιάλι ερασιτεχνική πίστα ΜΟΤΟΚΡΟΣ

Παρασκευή – Βούλα Σπηλιάδη
Η Βούλα είναι κάτοικος Ντράσας , έγγαμη και μητέρα τριών παιδιών . Είναι η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου προστασίας του περιβάλλοντος και εξωραϊσμού Ντράσας Γαλατακίου με σημαντική δραστηριότητα στον τόπο κατοικίας της .

Γκιώνη Δήμητρα

Η Δήμητρα είναι μια ακόμη νέα υποψηφιότητα στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Είναι ιδιωτική υπάλληλος, κάτοικος Αγγελοκάστρου και ενεργό μέλος της κοινωνίας του Αγγελοκάστρου. Δήμητρα σε καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Μπαλάφας Δημήτριος
Ο Δημήτρης είναι παντρεμένος με την Γεωργία Παπαντωνίου, έχει ένα παιδί και διαμένει στο Στεφάνι. Ασχολείται με τον αγροτικό τομέα, ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και επιθυμεί να φανεί χρήσιμος και αποτελεσματικός στον τόπο του. Με ιδιαίτερη χαρά τον καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας

Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές