, ,

Οι νέες υποψηφιότητες πιστοποιούν την υλοποίηση του έργου που έχουμε κάνει ως δημοτική αρχή!

Η κατάρτιση των ψηφοδελτίων στις κοινότητες του δήμου Κορινθίων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Νέες υποψηφιότητες που δηλώνουν με την συμμετοχή τους όχι μόνο την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου αλλά πιστοποιούν παράλληλα πως οι κοινότητες στην 4ετία που ολοκληρώνεται έτυχαν προσοχής, φροντίδας και έργων. Βεβαίως υπάρχουν πολλά ακόμα να γίνουν και προς τούτο η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ υποδέχεται στο ψηφοδέλτιο τους ανθρώπους με αγάπη και μεράκι για τον τόπο τους, συμπολίτες που θα συνδράμουν στην υλοποίηση των στόχων της επόμενης θητείας.

ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

Αγγέλου Νικόλαος

Ο Νίκος κατοικεί στο Αγγελόκαστρο, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού του Γιάννη.Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, ασχολείται και με τον αγροτικό τομέα και θέτει υποψηφιότητα με τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο για να φανεί χρήσιμος στο χωριό του και τους συγχωριανούς του

Παπαευσταθίου Φανή

Η Φανή διαμένει στα Εξαμίλια και είναι βοηθός λογιστή. Με την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Κορινθίων επιδιώκει να φανεί χρήσιμη και αποτελεσματική για τον τόπο της.

Φραγκάκης Χαράλαμπος
Καλωσορίζουμε τον Μπάμπη στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, μια ακόμα νέα υποψηφιότητα που εμπιστεύεται τον Δήμαρχο Κορινθιών Βασίλη Νανόπουλο. Κατάγεται από το Αγγελόκαστρο, με την σύζυγό του Μαρία έχουν δυο παιδιά τον Θανάση και την Μαργαρίτα

Τσάλης Ιωάννης
Ο Γιάννης είναι αγρότης και συντάσσεται στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ . Μόνιμος κάτοικος Περιγιαλίου συμμετέχει για να μπορέσει να εργαστεί για το χωριό του και για την βελτίωση των συνθηκών των παραγωγών και των αγροτών.

Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές