, ,

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Συγκροτούμε ψηφοδέλτιο εμπειρίας, ανανέωσης και προοπτικής!

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την συμπόρευση με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, Κορίνθιων με εξαιρετικό αποτύπωμα στην κοινωνία μας. Νέους στα αυτοδιοικητικά αλλά και έμπειρους, στελέχη που έρχονται να ενισχύσουν την ομάδα της αλλαγής και της προοπτικής, του συνδυασμού που εγγυάται την πορεία του δήμου Κορινθίων στο μέλλον.

«Κάθε ανακοίνωση είναι για μένα ιδιαίτερη τιμή! Κάθε ένας συμπολίτης μου που με τιμά και με εμπιστεύεται είναι για εμένα αναγνώριση και μεγάλη ευθύνη για την συνέχεια. Η επόμενη θητεία με την εμπιστοσύνη των Κορίνθιων πολιτών θα είναι από τις σημαντικότερες στην ιστορία του δήμου Κορινθίων. Όσα δρομολογήσαμε και όσα πετύχαμε , αναπτύσσονται στα επόμενα χρόνια. Με νέους συνεργάτες και έμπειρους από την σημερινή ομάδα οδηγούμε με συνέπεια, με σύνεση και υλοποιήσιμο πρόγραμμα το δήμο μας στην θέση που του αξίζει» δήλωσε ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος υποδεχόμενος 12 ακόμα υποψηφίους.

 

ΟΙ 12 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ:

Ο Μιχάλης πορεύεται με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ από τα πρώτα της αυτοδιοικητικά βήματα, το 2014.

Σταθερά παραμένει στο πλευρό του δημάρχου Βασίλη Νανόπουλου θέτοντας εκ νέου υποψηφιότητα και το 2023.

Μόνιμος κάτοικος Σοφικού , ηλεκτρολόγος και πατέρας ενός παιδιού συγκαταλέγεται στους ανθρώπους της προσφοράς, της συνέπειας και της σταθερότητας, τις βασικές αρχές της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Μιχάλη, Συνεχίζουμε μαζί

Ο Νεκτάριος είναι μόνιμος κάτοικος Νεάπολης Κορίνθου. Διατηρεί και συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση οινοποιία – αμπελουργία ΔΗΜΟΥ με έδρα της Αρχαίες Κλεωνές. Απόφοιτος λυκείου και πλήρης γνώστης του αντικειμένου του έχει παρακολουθήσει σεμινάρια οινοποίησης. Έχει ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία στην προεδρεία της δημοκρατίας. Σε μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση ερασιτεχνικά σε τοπικά σωματεία…


ο Χρήστος είναι περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου , κάτοικος Κορίνθου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής .

Εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και τον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο, ο Παναγιώτης Καρσιώτης. Ο Παναγιώτης κατάγεται από το Αγγελόκαστρο και είναι ελεύθερος επαγγελματίας.
Είναι άνθρωπος της αυτοδιοίκησης με μακρά και επιτυχημένη πορεία στα κοινά. Έχει δοκιμαστεί σε θέσεις ευθύνης και στις οποίες έχει ανταποκριθεί στο έπακρον, έχει διατελέσει πρόεδρος της κοινότητας Αγγελοκάστρου από το 2010-2019, δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος από το 2007 έως το 2010, δημοτικός σύμβουλος την θητεία 2019 -2023, πρόεδρος στην ΔΑΕΚ και σήμερα Αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτικής Προστασίας.

Η υποψηφιότητα του αποτελεί για την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ την συνέχεια και την εμπειρία η οποία έρχεται να συνδυαστεί με την ανανέωση την οποίαν επιτυγχάνει σε μέγιστο βαθμό ο συνδυασμός. Παναγιώτη, συνεχίζουμε μαζί!

Η Παγώνα γεννήθηκε και διαμένει στην Κόρινθο. Είναι μητέρα τριών παιδιών και γιαγιά τριών πανέμορφων εγγονιών. Για 20 χρόνια διατήρησε μια επιτυχημένη επιχείρηση οργάνωσης γάμων κ βαπτίσεων. Σήμερα εργάζεται στο τμήμα του πρασίνου με πολύ μεράκι κ αγάπη για την πόλη μας κ τους συμπολίτες της.

Είναι ένθερμη υποστηρίκτρια του εθελοντισμού κ της προσφοράς, την χαρακτηρίζει δε η όρεξη της να συμμετέχει στα κοινά και για αυτό θέλει μαζί μας να δραστηριοποιείται ενεργά σε ότι μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής στο Δήμο Κορινθίων.

Προέρχεται από οικογένεια που ανέκαθεν συμμετείχε πολύ έντονα στην τοπική πολιτική σκηνή με στόχο πάντα τη προσφορά στο δήμο μας.

Παγώνα η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ σε καλωσορίζει.

Υποψήφιος για ακόμα μια φορά με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο Γιώργος, είναι από τα στελέχη που με συνέπεια και σταθερότητα πορεύονται στο πλευρό του δημάρχου Κορινθίων όλα αυτά τα χρόνια.

Κάτοικος Λεχαίου, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα. Έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος στην Τ.Ο Κορίνθου Ν.Δ και είναι μέλος της ΔΕΕΠ Κορινθίας ως υπεύθυνος εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Γιώργο, Συνεχίζουμε Μαζί!

Η Ειρήνη είναι μόνιμη κάτοικος Σολωμού, μητέρα δυο παιδιών και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Με τα κοινά ασχολείται από μικρή ηλικία, πάντα παρούσα σε συλλόγους και δράσεις για να προσφέρει και να συμβάλει στην πρόοδο του τόπου που ζει.

Σήμερα είναι μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Σολωμού και μέλος στην ομάδα “ΑΕ ΣΟΛΩΜΟΥ 2023” .Στην αυτοδιοίκηση συμμετέχει για πρώτη φορά θέτοντας υποψηφιότητα με τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ .

Ο Δημήτρης είναι μια ακόμα νέα υποψηφιότητα για την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Με σπουδές ηλεκτρολόγου δραστηριοποιείται σήμερα ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών και επιθυμεί με την υποψηφιότητα του να συμβάλει στην δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για τα παιδιά του και όλους τους συνδημότες του

Ένας ακόμα συμπολίτης μας, μια ακόμα νέα υποψηφιότητα για την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στην κατεύθυνση της ανανέωσης και της συμπόρευσης με όσο το δυνατόν περισσότερους Κορίνθιους. Ο Γιάννης είναι γνωστός επιχειρηματίας της πόλης μας, διατηρεί επιχείρηση ελαστικών, είναι όμως παράλληλα και ένας πολίτης ενεργός, με συμμετοχή σε συλλογικά όργανα και σημαντική παρέμβαση.26 χρόνια ασχολείται με τα διοικητικά συμβούλια των κυνηγετικών συλλόγων Κορίνθου και Τενέας. Είναι παντρεμένος με την Πηνελόπη Κωνσταντίνου που ασχολείται με την φύλαξη αρχαιοτήτων και πατέρας δυο παιδιών. Τον καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!

O Γιάννης κατάγεται και διαμένει στο Σοφικό. Είναι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας ΑΤΕΙ Πειραιά, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου< MSc in Advanced Information Systems> με γνώσεις Αγγλικής Γλώσσας σε πολύ καλό επίπεδο. Εργάζεται στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ Α.Ε) ως Ειδικός Σύμβουλος σε θέματα Στρατηγικής ,Οργάνωσης &Διοίκησης της ΕΡΤ. Απασχολείται Στο χώρο των Ραδιοτηλεοπτικών Επιχειρήσεων από το 2004 σε διοικητικές θέσεις στον Τηλεοπτικό Σταθμό ALTER A.E και την τελευταία δεκαετία στην ΕΡΤ .Είναι μέλος της EBU(Ευρωπαϊκή Ραδιοτηλεοπτική Ένωση) συμμετέχοντας τα τελευταία χρονιά σε αρκετά συνέδρια με θέματα σχετικά με Στρατηγικές αντιμετώπισης των νέων προσκλήσεων στο χώρο των MEDIA ,τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό & Εκσυγχρονισμό της Τηλεόρασης ,τις Νέες καινοτομίες και Νέες τάσεις ενίσχυσης και προβολής του τηλεοπτικού περιεχομένου , Ενίσχυσης περιεχομένου και προβολής μέσω των Social Media.

Τον διακρίνει η εργατικότητα του ,η ικανότητα του να διεκπεραιώνει με επιτυχία ότι αναλαμβάνει. Ξεχωρίζει για το ήθος ,τον θετικό του χαρακτήρα και την προθυμία να αναλαμβάνει και να διεκπεραιώνει υποθέσεις. Προτεραιότητα του ο Άνθρωπος & η Ισότιμη και Ισοδύναμη καλυτέρευση της καθημερινότητας του στην Κορινθιακή Κοινωνία.

Μεγάλωσε σε μια οικογένεια που υπηρέτησε και τίμησε την τοπική αυτοδιοίκηση, αρχής από τον αείμνηστο πατέρα του Σιάχρα Μιχαήλ (Λετος)ο οποίος ασχολήθηκε και βοήθησε με όλες του τις δυνάμεις το χωριό του για δύο δεκαετίες ως σύμβουλος στην Κοινότητα Σοφικού με απόλυτη συνέπεια, ήθος που έχει εκτιμηθεί και δεν έχει ξεχαστεί, καθώς και από την αδερφή του Σιάχρα Βασιλική η οποία διετέλεσε Αντιδήμαρχος επί Δημαρχίας Αθανασίου Τούσουλη την περίοδο 2004-2008 στον Δήμο Σολυγείας.

Γιάννη η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ σε καλωσορίζει!

Ο Ραφαήλ είναι κάτοικος Κορίνθου. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στο Λέχαιο και τρέφει μεγάλη αγάπη για τον τόπο του στον οποίον επιθυμεί να προσφέρει και μετέχοντας στα κοινά. Υποψήφιος είναι για πρώτη φορά , στο πλευρό του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου και την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Είναι εποχικός πυροσβέστης και αθλητής ο οποίος έχει αγωνιστεί στις ομάδες Ολυμπιακό Άσσου, Εθνικό Ξυλοκέριζας, Ηρακλή Λεχαίου και στην Προοδευτική Περιγιαλίου . Ραφαήλ σε καλωσορίζουμε!

Μια ακόμα νέα υποψηφιότητα για την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ η νεαρή Αναστασία Τσάκωνα, φοιτήτρια επι πτυχίω στην Λογιστική και Χρηματοοικονομική. Η Αναστασία μένει στο Κουταλά, μια από τις κοινότητες του δήμου Κορινθίων και επιδιώκει με την υποψηφιότητα της να καταφέρει να αναδείξει τα πλεονεκτήματα του τόπου που ζει και να διεκδικήσει έργα και παρεμβάσεις που έχουν ανάγκη οι κάτοικοί του .

Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές