,

Τα Έργα Μας

Με σχέδιο , τεχνογνωσία και κατάρτιση επιτυγχάνουμε ως δημοτική ομάδα και το 2023 το αποτέλεσμα που χρειάζεται ο πολίτης σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον. Χρηματοδοτήσεις άνω των 100 εκ ευρώ που διεκδικήσαμε και πετύχαμε ως δημοτική αρχή, αλλάζουν την πόλη και τα χωριά μας !

Οι μεγάλες αλλαγές που εκκρεμούσαν για δεκαετίες υλοποιούνται με αποτελεσματική διαχείριση. Ο προϋπολογισμός του 2023 αποτέλεσε συνέχεια της στοχευμένης δουλειάς που από την αρχή της θητείας μας ως δημοτική αρχή κάνουμε

  • την παραγωγή έργου σε όφελος του πολίτη
  • την δημιουργία σημαντικών έργων υποδομής
  • την υποστήριξη της κοινωνίας μας σε όλους τους τομείς οι ανάγκες της οποίας αυξήθηκαν από την πανδημία αλλά και την ενεργειακή κρίση.

Έχω την πίστη πως οι Κορίνθιοι βλέπουν στο πρόσωπο μου έναν δήμαρχο που τηρεί το λόγο του, που , που δεν υπόσχεται χωρίς να μπορεί να υλοποιήσει, έναν δήμαρχο που έχει την πόρτα του ανοιχτή, έναν δήμαρχο που εργάζεται πολλές ώρες ακόμα κι αν αυτό του έχει στοιχίσει στην προσωπική επαφή με τον κόσμο, έναν δήμαρχο που κατόρθωσε να συνεργαστεί με πολλά και διαφορετικά στελέχη ώστε ο δήμος να μην είναι δέσμιος της απλής αναλογικής.

Έναν δήμαρχο που έχει αφιερωθεί στο καθήκον που του ανατέθηκε το 2019 και δεν παρέκκλινε από αυτό ακόμα και σε δύσκολες, πολύ δύσκολες στιγμές που προέκυψαν.

Έλεγα προεκλογικά πως θέλω να μπορώ να κοιτάζω τους δημότες, εσάς, στα μάτια και χαίρομαι πολύ που σήμερα μπορώ να σας πω πως αυτή η δυνατότητα δεν έχει αναιρεθεί.

Βασίλης Νανόπουλος | Δήμαρχος Κορινθίων
22.01.2023

Facebook
Twitter