,

Θα βυθίσει στο σκοτάδι την Κόρινθο και τα χωριά ο κ. Σταυρέλης με την καταγγελία της σύμβασης φωτισμού led

Η απόφαση του κ. Σταυρέλη και της πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο να καταγγείλει τη σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του δήμου με φώτα led , βλάπτει τα συμφέροντα του δήμου και οδηγεί σε μεγάλες δικαστικές περιπέτειες για να κερδίσει τι η δημοτική αρχή ?

 

όπως είπε ο δήμαρχος διεκδικεί 83 χιλιάδες ευρώ ετησίως από την εταιρία όσο είναι το κόστος του καρναβαλιού της Αποκριάς .

Αξίζει η εμμονή σε μια προφανώς λάθος επιλογή επειδή το είπε προεκλογικά ?

 

Είπε και άλλα πράγματα προεκλογικά που δεν τηρεί π.χ αύξησε τα δημοτικά τέλη αντί να τα μειώσει ,προωθεί συμβάσεις έργων με 1% έκπτωση κλπ.

 

Αν υλοποιηθεί δικαστικά το αίτημα του δήμου για διακοπή συνεργασίας με την εταιρία , δεν θα μπορεί ο δήμος να αντικαταστήσει καμένες λάμπες αφού νέος διαγωνισμός προμήθειας θέλει χρόνια να εκτελεστεί , οι ηλεκτρολόγοι του δήμου δεν επαρκούν και νέος διαγωνισμός δεν μπορεί να γίνει για το ίδιο έργο .

Με τη νέα κατάσταση επιπλέον κινδυνεύει να πληρώσει ο δήμος εκατομμύρια ευρώ άμεσα , ρήτρες κλπ. και με βεβαιότητα θα αυξήσει πάλι τα δημοτικά τέλη .

 

Η σύμβαση που ολοκλήρωσε η εταιρεία Μυτιληναίος είναι μια εξαιρετική για τα συμφέροντα των δημοτών σύμβαση. Εξασφάλισε μεγάλη εξοικονόμηση κόστους ενέργειας για το δήμο περίπου 70 % , καλύτερη ποιότητα φωτισμού και αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων σε 72 ώρες χωρίς ο δήμος να επενδύσει ούτε ένα ευρώ .

 

Η εταιρία τήρησε τις συμβατικές της υποχρεώσεις , ο δήμος δεν πρέπει να τις τηρήσει ? Οι αποφάσεις των οργάνων διοίκησης του δήμου για τη σύμβαση που εγκρίθηκε νόμιμα δεν πρέπει να είναι σεβαστές ?

 

#Συμμαχία_Πολιτών #Θέσεις #Απόψεις

Facebook
Twitter