, ,

Το έργο μας εμπνέει τους συμπολίτες μας και συστρατεύονται με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

8 𝞐𝞙𝞞𝞛𝞐 𝞤𝞟𝞞𝞧𝞖𝞥𝞘𝞞𝞤𝞢 για το ψηφοδέλτιο της 8ης Οκτωβρίου ανακοινώνει η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, συνεχίζοντας την 𝞑𝞐𝞗𝞘𝞐 𝞐𝞜𝞐𝞜𝞔𝞨𝞢𝞖 του συνδυασμού. Κορίνθιοι και Κορίνθιες είτε με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση είτε με υποψηφιότητα για πρώτη φορά 𝞔𝞟𝞘𝞚𝞔𝞒𝞞𝞤𝞜 𝞣𝞞𝞜 𝞢𝞤𝞜𝞓𝞤𝞐𝞢𝞛𝞞 𝞣𝞞𝞤 𝞓𝞖𝞛𝞐𝞠𝞦𝞞𝞤 αναγνωρίζοντας σε αυτόν τα χαρακτηριστικά του μέλλοντος.
Σύγχρονη και αποτελεσματική διοίκηση, γνώση και ικανότητα, όραμα και σχέδιο και βέβαια, περίσσευμα αγάπης και προσφοράς για τον τόπο και τους πολίτες του.
 

«Το ενδιαφέρον των ανθρώπων του τόπου μας να συμμετάσχουν είναι συγκινητικό.

Βλέπω διάθεση για προσφορά, διάθεση για δουλειά και 𝞔𝞘𝞛𝞐𝞘 𝞘𝞙𝞐𝞜𝞞𝞟𝞞𝞘𝞖𝞛𝞔𝞜𝞞𝞢 𝞐𝞚𝞚𝞐 𝞙𝞐𝞘 𝞑𝞔𝞑𝞐𝞘𝞞𝞢 πως η ομάδα του 2023 είναι εκείνη που με σταθερότητα θα συνεχίσει να οδηγεί το δήμο Κορινθίων στην Αλλαγή που ξεκίνησε το 2019 και συντελείται καθημερινά σε κάθε επίπεδο, διοίκησης και αποτελέσματος, φιλοσοφίας, σκέψης και οράματος» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων καλωσορίζοντας τους 8 υποψηφίους.
 
𝞞𝞘 𝞤𝞟𝞞𝞧𝞖𝞥𝞘𝞞𝞘 𝞟𝞞𝞤 𝞐𝞜𝞐𝞙𝞞𝞘𝞜𝞨𝞜𝞞𝞜𝞣𝞐𝞘 𝞢𝞖𝞛𝞔𝞠𝞐 𝞔𝞘𝞜𝞐𝞘:
Ο Δημήτρης Βλάχος γεννήθηκε το 1972. Είναι γιoς του χημικού Βασίλη Βλάχου από τον Άσσο και της καθηγήτριας Χαρίκλειας Ζαχαριάδου από τη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε Γεωπόνος στο Γ.Π.Α. από όπου έλαβε το πτυχίο του το 1997. Άσκησε και ασκεί το επάγγελμά του κατά κύριο λόγο σε συνεταιριστικές οργανώσεις. Την τελευταία δεκαετία εργάζεται στην ΕΑΣ Κιάτου. Ενεργός στα κοινά του Άσσου και της ευρύτερης περιοχής από την εφηβική ηλικία εξελέγη για πρώτη φορά Κοινοτικός Σύμβουλος το 1994 επι προεδρίας του αείμνηστου Βασίλη Κακιζή. Το 1998 και το 2002 επανεξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Άσσου – Λεχαίου με τον Γεώργιο Πισκοπο. Διετέλεσε πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δημοτικού Σχολείου Άσσου και το 2003 εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άσσου – Λεχαίου. Είναι γνωστός για την έντονη αγωνιστικότητα του και τις δυναμικές παρεμβάσεις του ως προς την επίλυση των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα και συμμετέχει πάντοτε στους δίκαιους αγώνες των αγροτών μας προσπαθώντας να συμβάλει στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων τους. Λάτρης της παράδοσης και του Αθλητισμού συμμετέχει ενεργά σε συλλόγους και φορείς της περιοχής. Με τη σύζυγο του Αγγελική Σωτηροπούλου έχουν μια κόρη τη Χαρά Βλάχου, μαθήτρια Λυκείου και Πανελληνιονίκη στο άθλημα του Καράτε. Συντάσσεται με την ομάδα της Συμμαχίας Πολιτών επιθυμώντας να φανεί χρήσιμος στους συγχωριανούς του και κυρίως στον αγροτικό κόσμο που υπηρετεί εδώ και 25 έτη.
Ο Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος του Παναγιώτη γεννήθηκε το 1975 στον Άσσο. Τελείωσε το Γενικό Λύκειο Βραχατίου και είναι απόφοιτος του Κέντρου δια βίου μάθησης αγροτών. Από νεαρή ηλικία ασχολείται ενεργά με την αγροτική παραγωγή κυρίως με την καλλιέργεια σταφυλιών. Ανήσυχο πνεύμα από τα νεανικά του χρόνια βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή με έντονη αγωνιστική δράση για τα δίκαια αιτήματα του αγροτικού κόσμου με συνεχή παρουσία προτάσεις και πνεύμα συνεργασίας με όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου… Λάτρης του αθλητισμού του πολιτισμού και της παράδοσης ασχολήθηκε με την καλαθοσφαίριση ως βασικός παίκτης στην ανερχόμενη τότε ομάδα της Ολυμπιάδας Άσσου Λεχαίου. Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Παμμεγίστων Ταξιαρχών και χρόνια στο Δ.Σ. του συλλόγου είχε την τύχη να παρακολουθήσει από κοντά την αποκατάσταση των ιστορικών μνημείων του Άσσου. Επίσης ήταν βασικό στέλεχος των χορευτικών τμημάτων του Λαογραφικού Συλλόγου ΡΕΑ Άσσου με παρουσία σε πολλές εκδηλώσεις σε όλη την ευρύτερη περιοχή. Με τη σύζυγό του Χρυσούλα Ευθυμίου έχουν τρία παιδιά. Συντάσσεται με την ομάδα της Συμμαχίας Πολιτών με σκοπό να συμβάλει στην ανάδειξη των προβλημάτων της περιοχής και κυρίως του πρωτογενούς τομέα αλλά και την εν γένει αναβάθμιση τόσο στον τομέα του Πολιτισμού όσο και του Αθλητισμού που αγαπά και πιστεύει από τα πρώτα του βήματα στην κοινωνία.
Η Αθανασία κατάγεται από την Ξυλοκέριζα όπου και διαμένει μόνιμα.
Κατέχει το πτυχίο του τμήματος επιστημών της εκπαίδευσης και της αγωγής στην προσχολική ηλικία του Πανεπιστημίου Πατρών καθώς και το πτυχίο του τμήματος κοινωνικής εργασίας του ιδίου Πανεπιστημίου.
Είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια του μεταπτυχιακού προγράμματος ” Πολιτικές για την μετανάστευση , τις κοινωνικές διακρίσεις και την ιδιότητα του πολίτη” του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Κόρινθο.
Μια νέα και δυναμική γυναίκα που ως μέλημα της έχει την κοινωνική προσφορά, γεγονός που το αποδεικνύουν οι τίτλοι σπουδών της αλλά και η μέχρι τώρα στάση ζωής της.
Θέτει τον εαυτό της στη υπηρεσία των συμπολιτών της και είναι υποψήφια με τη Συμμαχία Πολιτών και τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλου για πρώτη φορά.
Η Κατερίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Άσσο Κορινθίας. Είναι απόφοιτος Λυκείου και εργάζεται ως δημόσιος υπάλληλος προσφέροντας επι 18 χρόνια τις υπηρεσίες της στο πρόγραμμα “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”. Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Τσιτσόπουλο και έχει τρία παιδιά. Πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Άσσου από το 2004 και για έξι συνεχόμενα έτη. Εκλεγμένη Τοπική Σύμβουλος της Δ.Κ. Άσσου την τετραετία 2007-2011 με τον Συνδυασμό “Πορεία Ανάπτυξης” του Γεωργίου Πίσκοπου”. Ενεργό μέλος του ΚΑΠΗ Άσσου καθώς και πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.
Ο Ηλίας γεννήθηκε το 1971 στον Άσσο. Απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Βραχατίου ασχολήθηκε με την αγροτική παραγωγή από την εφηβική του ηλικία. Παράλληλα είναι επαγγελματίας οδηγός όλων των κατηγοριών έχοντας εργαστεί επι χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Λάτρης της παράδοσης με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο του συνεργάζεται με την ομάδα της Συμμαχίας Πολιτών με σκοπό να προσφέρει με τις δικές του γνώσεις και δυνατότητες για την πρόοδο και ευημερία της περιοχής.
Η Παναγιώτα διαμένει στην Καλλιθέα στην Κόρινθο.
Είναι έγγαμη και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος . Σπούδασε τεχνολόγος ακτινολόγος και δραστηριοποιείται έντονα στο χώρο των φιλοζωικών οργανώσεων .
Η Παναγιώτα είναι κάτοικος Σοφικού , πτυχιούχος Πανεπιστημίου Πειραιώς στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων με μεταπτυχιακό στη Λογιστική και Ελεγκτική δημοσίων οργανισμών και επιχειρήσεων . Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο πανεπιστήμιο του Σικάγου στις ΗΠΑ .Εργάζεται ως στέλεχος επιχειρήσεων στον ιδιωτικό τομέα . Είναι εκλεγμένη τοπική σύμβουλος στην κοινότητα Σοφικού από το 2019 και πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων του μεταπτυχιακού της σχολής της .Έχει εμπειρία στον τομέα των ελεγκτικών εμπορικών και ναυτιλιακών επιχειρήσεων .
Ο Βασίλης είναι μόνιμος κάτοικος Αθικίων, πατέρας 4 παιδιών. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Αντιδήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Σαρωνικού τα έτη 2010-2011. Παίχτης της ομάδας του Τενεάτη Αθικίων επί 15 συναπτά έτη. Εθελοντής και ιδρυτικό μέλος του περιβαλλοντικού και πολιτιστικού συλλόγου Αθικίων με ενεργό δράση σε θέματα πυρασφάλειας.
 
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές