, , ,

Τοποθετήθηκε ο προβλήτας στον Κόρφο – Οι δεσμεύσεις γίνονται ΠΡΑΞΗ!

Β.Νανόπουλος: Δίνουμε στον Κόρφο τουριστική προοπτική ικανοποιώντας το χρόνιο αίτημα των επαγγελματιών!

Β.Νανόπουλος, Προβλήτας Κόρφος
Β.Νανόπουλος, Προβλήτας Κόρφος
Β.Νανόπουλος, Προβλήτας Κόρφος

Ξεκίνησε την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη η τοποθέτηση του προβλήτα στον Κόρφο, μια παρέμβαση που επιτρέπει την υποδοχή 28 τουριστικών πλοιαρίων, ένα αίτημα χρόνιο των κατοίκων και των επιχειρήσεων .

Η Δημοτική αρχή άκουσε το αίτημα αυτό, δρομολόγησε τις ενέργειες και υλοποίησε την παρέμβαση δίνοντας στην περιοχή μια καίρια υποδομή .

«Τα έργα και οι πράξεις μας μιλούν. Η δημοτική μας αρχή δεν υπόσχεται. Η δημοτική μας αρχή ακούει τα αιτήματα των περιοχών, σχεδιάζει και υλοποιεί. Αυτό είναι το καθήκον μας και αυτό πράττουμε. Για εμάς η δέσμευση που έχουμε αναλάβει έναντι των πολιτών είναι προτεραιότητα, δέσμευση υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων που βελτιώνουν την καθημερινότητα, αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, ανοίγουν νέες προοπτικές» δήλωσε από το σημείο ο Δήμαρχος Κορινθίων κ.Βασίλης Νανόπουλος.

 

Β.Νανόπουλος, Προβλήτας Κόρφος

Την τοποθέτηση είχε συζητήσει και εξασφαλίσει σε συζητήσεις που είχε ο Δήμαρχος Κορινθίων με τον ΑΚΤΩΡΑ, την περίοδο που ο όμιλος ανέλαβε τα έργα ανακατασκευής στον Ισθμό. Σε συνεννόηση και συνεργασία πάντα με τους επαγγελματίες του Κόρφου αποφασίστηκε ο νέος προβλήτας να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές προκειμένου να επιτρέπει την χρήση και σε μεγαλύτερα σκάφη, όπως και έγινε.

Β.Νανόπουλος, Προβλήτας Κόρφος
Facebook
Twitter