Ξανά Υποψήφια : Έρρικα Καραμαλίκη

Μια γυναίκα με συνέπεια, προσήλωση, έμφυτη ευγένεια και ήθος! Επιτυχημένη δικηγόρος αλλά και εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος από το 1998, αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα στελέχη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ».
Γεννήθηκε και κατοικεί στον Άσσο Κορινθίας. Είναι Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης( ΑΠΘ). Την πρακτική της ως ασκούμενη δικηγόρος διενήργησε στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος στην Αθήνα. Από το 1997 ασκεί δικηγορία στο Πρωτοδικείο Κορίνθου και διατηρεί δικηγορικό γραφείο επί της οδού Κύπρου αρ. 59.
Τα έτη 1998-2002 διατέλεσε εκλεγμένη δημοτική Σύμβουλος με την ιδιότητα της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Άσσου- Λεχαίου.
Τα έτη 2004 – 2007 διετέλεσε γραμματέας Επιτροπής στο Υπουργείο Δικαιοσύνης [ Ο.Δ.Ε.Σ.Σ.] – Ομάδα Διοίκησης Έργου Στρατηγικού Σχεδιασμού.
Από το έτος 2010 είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Νομικών που εδρεύει στην Ηλιούπολη Αττικής.
Το έτος 2010-2104 εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων με το συνδυασμό του Κωνσταντίνου Γιώτη.
Τα έτη 2014-2019 εκλέχτηκε δημοτική σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων με το συνδυασμό του Δημάρχου Κορινθίων, Βασιλείου Νανόπουλου, « ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»
Από το έτος 2014 είναι Τακτικό Μέλος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κορινθίων
Τα έτη 2019- 2022 διετέλεσε Ειδική Συνεργάτης του Δημάρχου Κορινθίων.
Για τα έτη 2021-2023 είναι Αντιπρόεδρος του Σωματείου Λ.Ε.Α.Δ « Λογαριασμός Ενίσχυσης και Αλληλοβοηθείας» του Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου.
Είναι μέλος των Συλλόγων : « ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΣΣΟΥ» και του Κορινθιακού Θεάτρου « Βασίλειος Ρώτας» . Κατέχει πτυχίο Ιταλικών και Γερμανικών.
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές