Ξανά Υποψήφια : Κωνσταντίνα Κόλλια

Η Κωνσταντίνα Κόλλια είναι η Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τοπικής Ανάπτυξης από την ανάληψη των καθηκόντων της «ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ» ως δημοτικής αρχής του δήμου Κορινθίων τον Σεπτέμβριο του 2019. Η συνέπεια, η κατάρτισή της και οι γνώσεις της στο αντικείμενο που έχει αναλάβει έχουν οδηγήσει σε σημαντικές εξελίξεις σε θέματα του δήμου και λύσεις χρόνιων ζητημάτων καθιστώντας την αντιδημαρχία της άκρως επιτυχημένη.
Είναι εκ νέου υποψήφια με την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ» στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Γεννήθηκε στην Δημοτική Κοινότητα Αθικίων του Δήμου Κορινθίων και κατοικεί μόνιμα στην πόλη της Κορίνθου με την οικογένειά της. Είναι έγγαμη με τον Ιωάννη Παναγόπουλο υπάλληλο της ΔΕΗ Κορίνθου και έχει δύο παιδιά ,τον Παναγιώτη, Πτυχιούχο Οικονομολόγο, και την Έλενα Χημικό.
Αποφοίτησε από την Σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Δαιτροφής του ΤΕΙ Αθήνας. Είναι Εκπαιδευτής του ΕΦΕΤ σε επιχειρήσεις Τροφίμων και Ελεγκτής του ΕΦΕΤ στον επίσημο έλεγχο επιχειρήσεων τροφίμων.
Η επαγγελματική της πορεία είναι μακρά! Έχει υπηρετήσει ως υπάλληλος στο Υπουργείο Γεωργίας και κατόπιν στην Διεύθυνση Κτηνιατρικής Κορινθίας (1989-2001), στην Διεύθυνση Εμπορίου και Τουρισμού της Ν.Α Κορινθίας (2001-2010), στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Π.Ε Κορινθίας στο τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού (2011-2017) και ως Προϊσταμένη στο τμήμα γραμματείας με παράλληλα καθήκοντα στο τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού από το 2017.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και ημερίδων σε θέματα που αφορούν HACCP, την Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Δημόσια Διοίκηση στο ΕΚΚΔΑ / ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ.
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές