Ξανά Υποψήφιος : Δημήτρης Μπίτζιος

Ο Δημήτρης Μπίτζιος γεννήθηκε και κατοικεί στο Χιλιομόδι. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.
Η θητεία του ως Προέδρου Χιλιομοδίου χαρακτηρίζεται επιτυχημένη αφού κατάφερε με πείσμα, επιμονή και συνεχείς παρεμβάσεις να δρομολογήσει λύσεις σε σημαντικά προβλήματα αλλά και να επιτύχει έργα που είχε ανάγκη η κοινότητα.
Παράλληλα ασχολείται ενεργά με το επιχειρείν, είναι εκλεγμένο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου Κορινθίας και έχει διατελέσει στα πλαίσια αυτής της εκλογής, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων.
Ο Αθλητισμός είναι ένα σημαντικό κομμάτι στην ζωή του Δημήτρη Μπίτζιου. Έχει μετάσχει ενεργά σε Δ.Σ ομάδων, στηρίζει τα τοπικά σωματεία προωθώντας έργα υποδομής που έχουν ανάγκη ενώ προάγει λύσεις επι συνόλω μέσα από τη θέση του στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας (Ε.Π.Σ), έχει εκλεγεί στην θέση του Αντιπροέδρου.
Επίσης, έχει εκλεγεί στην Προεδρία του τομέα ασφάλειας κατά της βίας των γηπέδων της ΕΠΣ Κορινθίας ενώ τον Νοέμβριο του 2022 ορίστηκε από την ΕΠΟ στην διαρκή επιτροπή Ασφάλειας Γηπέδων.
Εξελέγη με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ το 2019 αναλαμβάνοντας καθήκοντα Αντιδημάρχου Καθαριότητας. Τα επιτεύγματα του στον τομέα αυτό φαίνονται στην καθημερινότητα των πολιτών, με την αναβάθμιση των υπηρεσιών, τον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού, την αντιμετώπιση του προβλήματος ογκωδών, την συνεχή παρουσία του και επικοινωνία με τους δημότες
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές