Ξανά Υποψήφιος : Γιώργος Πούρος

Ο Γιώργος Πούρος Γεννήθηκε το1963 στο Περιγιάλι Κορινθίας. Οι γονείς του είναι ο Σπύρος και η Αντιόπη Πούρου.
Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Κυζιρίδου, και έχουν αποκτήσει ένα γιό, το Σπύρο, απόφοιτο της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης..
Σπούδασε και αποφοίτησε από τη Σχολή Τεχνολόγων Εφαρμογής του ΤΕΙ Πειραιά.
Έχει υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία στο Στρατό Ξηράς / Σώμα Υλικού Πολέμου..
Είναι μέλος της Επιστημονικής Ένωσης Τεχνολόγων Μηχανικών ‘Ελλάδος (ΕΕΤΕΜ).
Εργάστηκε στο τραπεζικό τομέα , περνώντας από όλες τις θέσεις ευθύνης, έως το 2016.
Έκτοτε και μέχρι σήμερα εργάζεται ως διοικητικό στέλεχος ομίλου εταιρειών παροχής υπηρεσιών Υγείας στην Κόρινθο.
Κατά την φοιτητική του περίοδο, ανέπτυξε πολιτική και συνδικαλιστική δράση.
Υπήρξε υπεύθυνος της Σχολής Τεχνολόγων Εφαρμογής ΤΕΙ Πειραιά κατά τα έτη 1984-1987. Συμμετείχε σε δύο (2) Πανσπουδαστικά συνέδρια της Εθνικής Σπουδαστικής Ένωσης Ελλάδος (ΕΣΕΕ) Διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Διοίκησης της ΟΝΝΕΔ – Τομεάρχης Στερεάς Ελλάδος έως το 1987. Την χρονιά αυτή συμμετείχε στο Α’ συνέδριο της νεολαίας και εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της.
Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δραστηριοποιείται από το 1994, ως υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος, με το συνδυασμό «Ενωμένη Κορινθία» του Χρήστου Σεργεντάνη.
Το 1998 εξελέγη – πρώτος σε σταυρούς προτίμησης – δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Πορεία Ανάπτυξης» του Γεωργίου Πίσκοπου, και το 1999 εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άσσου-Λεχαίου.
Το 2003 επανεξελέγη δημοτικός σύμβουλος, και το 2004 επανεξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άσσου-Λεχαίου.
Το 2006 ήταν υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Άσσου-Λεχαίου επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», και έως το τέλος του 2010 επικεφαλής της μειοψηφίας στο Δήμο Άσσου-Λεχαίου.
Το 2010 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορινθίων για την περίοδο 2011-2014.
Στις δημοτικές εκλογές του 2014 δεν συμμετείχε. Το 2019 εξελέγη με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ αναλαμβάνοντας , με εξαιρετική επιτυχία, τα καθήκοντα του Αντιδημάρχου Τ.Υ και αναπληρωτή του Δημάρχου Κορινθίων.
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές