Ξανά Υποψήφιος : Θανάσης Καραχρήστος

Ο Θανάσης Καραχρήστος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο. Είναι επιχειρηματίας στον χώρο των μεταφορών με δική του επιχείρηση από το 2010. Έως το 2010 εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα με ειδίκευση στα συρματουργικά προιόντα.
Η σταδιοδρομία του Θανάση ωστόσο ξεκίνησε από τον αθλητισμό και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο. Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην προσφυγική ομάδα Απόλλων Κορίνθου, στην Κόρινθο (τη γνωστή σε όλους μας “Μπάρτσα”), καθώς επίσης και σε άλλες ομάδες όπως την Καλλιθέα, τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, τον Φωστήρα κ.α. Η μεγάλη αγάπη του για τον αθλητισμό παραμένει και εκφράζεται με την έμπρακτη στήριξη του σε ομάδες και αθλητικές διοργανώσεις. Είναι παντρεμένος με την Γιώτα Χατζηκυριάκου και πατέρας 2 παιδιών.
Ο Θανάσης Καραχρήστος εξελέγη το 2019 με την Συμμαχία Πολιτών στο τοπικό συμβούλιο της Κορίνθου. Είναι εκ νέου υποψήφιος διότι ως επαγγελματίας, οικογενειάρχης και άνθρωπος του πολιτισμού θέλει να βοηθήσει στην πρόοδο και ανάπτυξη του τόπου που ζει, εργάζεται και μεγαλώνει τα παιδιά του.
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές