,

Ξεκινά η ολική ανάπλαση πεζοδρομίων στην Κόρινθο και το Open mall!

 Συνεχίζονται τα έργα στους 2 βρεφονηπιακούς σταθμούς Αθικίων και Αι Γιώργη

Η μεθοδικότητα, η συνέπεια και ο σωστός σχεδιασμός της δημοτικής αρχής αποδείχθηκαν για ακόμα μια φορά αφήνοντας μετέωρες και κενές περιεχομένου τις αναφορές περι απώλειας έργων και κονδυλίων.

ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ!

Με αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής η οποία συνεδρίασε σήμερα το πρωί στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου,
Εντάσσονται στο ΕΣΠΑ 2022-2027 οι δυο νέοι βρεφονηπιακοί σταθμοί που κατασκευάζονται σε Αθίκια και Άγιο Γεώργιο και βεβαίως καμία απώλεια χρημάτων ή έργων όπως διθυραμβικά μεταφέρουν στην κοινωνία σύμβουλοι της αντιπολίτευσης δεν καταγράφεται


Ανατέθηκε και ξεκινά η ολική ανάπλαση των πεζοδρομίων της πόλης της Κορίνθου, ένα έργο προϋπολογισμού 2,8 εκ ευρώ το οποίο θα αλλάξει την καθημερινότητα των πολιτών, την αναγκαιότητα όλοι την γνωρίζουμε, η δημοτική αρχή με σωστό και συνεπή σχεδιασμό προχωρά στην υλοποίηση του. Το έργο θα εκτελέσει η ΑΙΡΚΑΜ ΑΤΕ.


Εγκρίθηκε η διακήρυξη του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Κορίνθου (open mall), έργο που αναμένεται να αλλάξει την φυσιογνωμία της αγοράς και την οικονομία της πόλης. Το έργο της Κορίνθου όπως και μιας σειράς άλλων πόλεων είχε καθυστερήσει λόγω διαδικασιών του αρμόδιου Υπουργείου.


Τέλος , η οικονομική επιτροπή ενέκρινε την προμήθεια τροφών για αδέσποτα ζώα συντροφιάς, προϋπολογισμού μελέτης 59.520.00 ευρώ.

Facebook
Twitter