ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ: Μαγκλάρας Γιώργος

Ο Γιώργος είναι άνθρωπος του αθλητισμού, της αυτοδιοίκησης, της προσφοράς. Αντιπρόεδρος σήμερα στο ΚΕΠΑΠ αποδεικνύει στην πράξη πως οι κατάλληλοι άνθρωποι στις κατάλληλες θέσεις μπορούν να οδηγήσουν στα καλύτερα αποτελέσματα. Αθλητής της κολύμβησης και του Water polo, Πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06, Παράγοντας για πολλά έτη και στην ΚΟΡΙΝΘΟ 06 και στον ΠΑΣ Κόρινθος, Υπεύθυνος Ακαδημιών στην Κόρινθος 06,αγαπά σε βάθος τον αθλητισμό και γνωρίζει σε κάθε επίπεδο τα όσα χρειάζεται να γίνουν.
Έχει διατελέσει επίσης Αντιπρόεδρος στο δημοτικό λιμενικό ταμείο, με τα ίδια θετικά αποτελέσματα σε όφελος της πόλης και των πολιτών.Για 6 χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο 1ο δημοτικό σχολείο Κορίνθου.
Στην Αυτοδιοίκηση μετέχει από το 2014 με τον νυν δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο. Εξελέγη πρώτος σε σταυρούς στο τοπικό συμβούλιο το 2019 και σήμερα δηλώνει εκ νέου την υποψηφιότητα του με στόχο η αλλαγή που ξεκίνησε το 2019 να ολοκληρωθεί στην επόμενη 5ετία.
Ο Γιώργος Μαγκλάρας είναι παντρεμένος με την Αγγελική Παπαγιάννη και πατέρας μιας κόρης της Μαρήλιας, η οποία είναι πτυχιούχος Δημόσιας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου και φοιτήτρια στο 3ο έτος της Νομικής Σχολής Αθηνών.
Γιώργο, συνεχίζουμε ΜΑΖΙ για τον τόπο και τους ανθρώπους του.
Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές