, ,

Ανακοίνωση 8 υποψηφίων από την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Β.Νανόπουλος, Νέοι Υποψήφιοι
Β.Νανόπουλος: Δημιουργούμε την ομάδα που θα συνεχίσει να αλλάζει το δήμο Κορινθίων!

Διευρύνεται και ισχυροποιείται με Κορίνθιους και Κορίνθιες που αναγνωρίζουν  το έργο της δημοτικής αρχής και θέλουν να συμβάλουν με την δική τους παρουσία στην εξέλιξη του δήμου Κορινθίων, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου. Στελέχη που πολιτεύτηκαν μαζί μας το 2019 και ανανεώνουν την εμπιστοσύνη τους με εκ νέου υποψηφιότητα και το 2023 αλλά και νέα στελέχη με όρεξη για δουλειά και όραμα για την πόλη και τα χωριά μας.

«Στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ δημιουργούμε μια ομάδα ανθρώπων που συνδυάζουν γνώσεις, εμπειρία, μεράκι, σύγχρονες ιδέες, αγάπη για τον τόπο τους και όρεξη για δημιουργία προκειμένου να συνεχίσουμε να αλλάζουμε τον δήμο μας, να δημιουργούμε τον δήμο που αξίζει σε όλους τους δημότες, τον δήμο που μπορεί να πρωταγωνιστεί σε κάθε τομέα» δήλωσε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος υποδεχόμενος όλους!

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ:

Δαούτης Ιωάννης (Γιάννης)
Ο Γιάννης είναι κατ επάγγελμα, ηχολήπτης και μουσικός παραγωγός. Έχει σπουδάσει ηχοληψία στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και είναι απόφοιτος της Σιβιτανίδειου Σχολής Τεχνικών Επαγγελμάτων στον τομέα “Τεχνικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών .Μιλά Αγγλικά. Συμμετέχει ενεργά σε πολλές θεατρικές παραστάσεις ως ηχολήπτης. Είναι έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών. Ζει μόνιμα στην Κόρινθο, έναν τόπο που επιθυμεί να δει να αναπτύσσεται και να πρωταγωνιστεί, να αναδεικνύεται πολιτιστικά όπως του αξίζει.

Δήμας Χαράλαμπος
Ο Χαράλαμπος Δήμας είναι μόνιμος κάτοικος Κλένιας και κατ’ επάγγελμα Αγρότης. Δραστηριοποιείται έντονα στο εθελοντικό κίνημα μετέχοντας στον σύλλογο «ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ ΣΩΣΤΕ ΤΟ» και στον κυνηγετικό σύλλογο Κορίνθου. Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο κοριτσιών.

Καπέλλας Χρήστος

Ο Χρήστος διατηρεί επιχείρηση εστίασης στα Λουτρά Ωραίας Ελένης, το κατάστημα «ΠΕΥΚΟ», συνεχίζοντας μια οικογενειακή παράδοση χρόνων. Τον συναντούμε ακόμα στα γήπεδα της Κορινθίας ως Διαιτητή, παράλληλα όμως και στα «ερτζιανά» ως ερασιτέχνη ραδιοφωνικό παραγωγό παρ ότι οι σπουδές του είναι στο Τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης καθώς και στην Μηχανογραφημένη Λογιστική. Ενεργός πολίτης, δημιουργικός άνθρωπος με έντονη την επιθυμία της προσφοράς είναι υποψήφιος για 2η φορά στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών».

Καραβοκύρης Κώστας
Ο Κώστας μένει στο Σολωμό, είναι αγρότης, έγγαμος με δύο παιδιά και μεγάλη διάθεση προσφοράς για το χωριό του.

Μπίτζιος Μιχάλης

Ο Μιχάλης είναι κάτοικος Αγιονορίου ,ελεύθερος επαγγελματίας ,κοινοτικός σύμβουλος Αγιονορίου και μέλος ΔΣ πολιτιστικού συλλόγου Νικηταρά.

Μπλάνος Κωνσταντίνος
Γνωστός για την αυτοδιοικητική του πορεία στο Δήμο Κορινθίων ο Καθηγητής Κωνσταντίνος Μπλάνος αποφάσισε εκ νέου να ασχοληθεί με τα κοινά και να είναι υποψήφιος στο πλευρό του Βασίλη Νανόπουλου και της «Συμμαχίας Πολιτών» στις προσεχείς εκλογές. Έχει διατελέσει για 12 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος Κορινθίων, Αντιδήμαρχος Διοικητικών για ένα χρόνο , Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ για 2 χρόνια, μέλος της Αναπτυξιακής του Δήμου. Απόφοιτος του Ε.Κ. Πανεπιστημίου Αθηνών (Νομική Σχολή – Οικονομικό τμήμα), με μεταπτυχιακές σπουδές στα παιδαγωγικά στην σχολή ΠΑΤΕΣ Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε, υπηρέτησε για 40 σχεδόν χρόνια ως καθηγητής στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και στα σχολεία του νομού Κορινθίας. Είναι πατέρας 2 παιδιών.

Πανούσης Ανδρέας
Ο Ανδρέας Γεωργίου Πανούσης γεννήθηκε και διαμένει στην Κόρινθο, ενώ κατάγεται από το Σοφικό Κορινθίας. Σπούδασε στο Πολυτεχνείο Κρήτης (Χανιά) όπου αποφοίτησε με άριστα ως Διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος. Διαθέτει 20ετή εργασιακή εμπειρία τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα σε εξειδικευμένες θέσεις διαχείρισης περιβάλλοντος και μιλάει 3 ξένες γλώσσες. Είναι εν ενεργεία Ειδικός Σύμβουλος Δημάρχου Κορινθίων, με κύριες ευθύνες την συνολική προστασία του περιβάλλοντος, την ολοκληρωμένη διαχείριση αποβλήτων, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών, τα Ευρωπαϊκά προγράμματα, την ενεργειακή μετάβαση. Είναι παντρεμένος και έχει έναν 4χρονο γιο. Με την συνεισφορά του στοχεύει, ώστε ο Δήμος Κορινθίων να πρωτοπορεί σε Ευρωπαϊκά επίπεδα, να καινοτομεί σε νέες τεχνολογίες, με γνώμονα την βιώσιμη ανάπτυξη και ανθεκτικότητα, πάντα σεβόμενος το περιβάλλον και όλους τους δημότες

Σκούρτης Θεόδωρος
Ο Θόδωρος είναι έγγαμος με δυο παιδιά , κατέχει δυο πτυχία μηχανολογικού τομέα και άδεια εργοδηγού μηχανικού. Εργάζεται επί 22 έτη ως μηχανικός βιομηχανίας και τα 10 τελευταία εργοδηγός μηχανικός βιομηχανίας. Είναι Γραμματέας του σωματείου μηχανικών Κορίνθου. Μέλος ομοσπονδίας μηχανικών τεχνικών Ελλάδος (ΟΜΤΕ). Μέλος εξεταστικής επιτροπής εργοδηγών μηχανικών περιφέρειας Πελοποννήσου

Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές