, ,

Εντείνεται η συμμετοχή των πολιτών στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ  

Β.Νανόπουλος - Νέοι Υποψήφιοι
8 ακόμα υποψήφιοι στην παράταξη του Δημάρχου

Με 8 ακόμα υποψηφίους, Κορίνθιους και Κορίνθιες που συντάσσονται με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, συνεχίζεται η στελέχωση και η ανανέωση της παράταξης του Δημάρχου Κορινθίων. Πολίτες που επιδιώκουν να συμβάλουν στο έργο της δημοτικής αρχής με τις γνώσεις, την εμπειρία, τις ιδέες τους ανακοινώνονται σήμερα και ξεκινούν την δική τους προσπάθεια .

«Καλωσορίζω στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 8 ακόμα συμπολίτες μου και τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, στο έργο που ως διοίκηση στο δήμο Κορινθίων έχουμε επιτύχει σε δύσκολες συνθήκες. Είμαι βέβαιος πως θα είναι πολύτιμοι σύμμαχοι στην υλοποίηση όλων όσων έχουμε δεσμευτεί στους πολίτες» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ:

Βαρδάκα  Ιωάννα

Η Ιωάννα διαμένει στον Άγιο Βασίλειο, είναι πτυχιούχος ΤΕΙ λογιστικής και χρηματοοικονομικών και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Την καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας και περιμένουμε να αποτελέσει σημαντικό στέλεχος της παράταξης μας.

Ζορμπάς Βαγγέλης

Γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1987.Το 2011 ολοκλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Από το 2018 έχει ανοίξει την δική του επιχείρηση Πλυντηρίου Αυτοκινήτων στο Δέλτα της Κορίνθου. Το 2019 είχε κατέλθει στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη του κ. Πιέτρη Τιμολέοντα και τώρα θέλει να συνεχίσει με την ένταξη του στον συνδυασμό της Συμμαχίας πολιτών , επειδή είδε ενέργειες και δράσεις εξωστρέφειας του Δήμου μας τα τελευταία 4 χρόνια και θέλει και αυτός από την πλευρά του να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τέτοιες ενέργειες

Λαμπρινάκη Θεοδώρα

Η Δώρα είναι για 2η φορά υποψήφια με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Με την υποψηφιότητά της ανανεώνει την εμπιστοσύνη της στο Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και αναγνωρίζει το έργο που έχει παραχθεί τα 3,5 χρόνια της θητείας. Είναι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Παπαχρήστο του Ευαγγέλου και μητέρα 2 παιδιών. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και είναι μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 12ου δημοτικού σχολείου Κορίνθου. Είναι 35 ετών και ζει μόνιμα στην Κόρινθο.

Πετρόπουλος Αγγελής

Ο Αγγελής είναι γνωστός δικηγόρος στην πόλη της Κορίνθου έγγαμος και πατέρας δυο παιδιών .

Σενή Μιχαέλα

Η Μιχαέλα διαμένει στην Κλένια ,εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος, είναι έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού. Έχει σπουδάσει φωνητική και διαχείριση τουριστικών επιχειρήσεων.

Σκούρτης Ευθύμιος
Ο Ευθύμης είναι 26 ετών και για πρώτη φορά υποψήφιος στην Αυτοδιοίκηση. Μένει μόνιμα στην Κόρινθο, είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού και αποφάσισε να μετέχει στις εκλογές με τον συνδυασμό του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου προκειμένου να στηρίξει την Αλλαγή που ξεκίνησε το 2019 στο δήμο Κορινθίων. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα της εστίασης γνωρίζει καλά τα προβλήματα και επιδιώκει με την συμμετοχή του να συμβάλλει στις λύσεις. Ευθύμη σε καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Σχορετσανίτης Αναστάσης

Ο Αναστάσης γεννήθηκε στον Άγιο Βασίλειο όπου και κατοικεί μέχρι και σήμερα. Εργάζεται σαν ιδιωτικός υπάλληλος, αλλά η μεγάλη του αγάπη είναι ο εθελοντισμός. Για τον λόγο αυτό συμμετέχει ανελλιπώς σε δράσεις του Πολιτιστικού και του Θεατρικού συλλόγου στο χωριό του, έχοντας βρεθεί στο Διοικητικό Συμβούλιο αμφοτέρων.

Παράλληλα, εδώ και δύο χρόνια είναι στο «τιμόνι» της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας ΜΑΟ Πρόοδος Αγίου Βασιλείου.

Παρότι συμμετέχει για πρώτη φορά σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία, η όρεξη, το μεράκι και η αγάπη για τον τόπο του είναι τα στοιχεία που τον οδηγούν.

Σωτηροπούλου Βίκυ

Η Βίκυ είναι εκπαιδεύτρια υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Γεννήθηκε το 1972 στην Κόρινθο. Έχει 2 παιδιά, τη Σοφία 28 ετών, πτυχιούχος αρχιτεκτονικής τοπίου του πανεπιστημίου Δράμας και τον Βαγγέλη, 23 ετών υποψήφιος εκπαιδευτής οδηγών. Είναι απόφοιτη της σχολής Δημοσιογραφίας και Δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1. Εργάστηκε ως προϊσταμένη ρεσεψιόν στην εταιρεία Club Hotel Casino Λουτράκι.

Σπούδασε εκπαιδευτής οδηγών στο Αίγιο το 2001, όπου και αποφοίτησε με υποτροφία πιστοποίησης αποκτώντας άδεια άσκησης επαγγέλματος από το υπουργείο συγκοινωνιών Πάτρας το 2004.

Εδώ και 20 χρόνια διατηρεί Σχολή Οδηγών στην Κόρινθο.

Η Αγάπη της για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε την οδήγησε επαγγελματικά αναγνωρίσιμη ως η “χαμογελαστή δασκάλα οδήγησης”.

Η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση των συμπολιτών στο πρόσωπο της, την ώθησε να εκπαιδεύει νέους οδηγούς με την κυκλοφοριακή αγωγή και παιδεία που επιβάλλεται στην απόκτηση διπλώματος οδήγησης.

Το όνειρο μου για μια πιο όμορφη Κόρινθο με ενεργοποίησε ώστε να βρεθώ δίπλα στον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο, έναν άξιο Δήμαρχο με δημιουργική σκέψη, αξιοπιστία και πάθος για υλοποίηση νέων μεγάλων έργων, είναι τιμή για μένα ένας τέτοιος άνθρωπος να με εντάσσει στην ομάδα του, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές