, ,

Συνεχίζουμε την ουσιαστική ανανέωση στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!

4 ακόμα Κορίνθιοι, υποψήφιοι με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ στις προσεχείς εκλογές. Η παράταξη του Δημάρχου Κορινθίων συνεχίζει την ουσιαστική ανανέωση που η κοινωνία έθεσε ως επιτακτική ανάγκη, συνεχίζει να πορεύεται προς την κάλπη του Οκτώβρη έχοντας ως στόχο την παρουσίαση ενός συνδυασμού με γνώσεις, ικανότητα, εμπειρία και φιλοσοφία αλλαγής, συνδυασμού που θα ολοκληρώσει όσα έχουν προετοιμαστεί στην τρέχουσα θητεία, την αλλαγή που το 2019 δεσμεύτηκε στους πολίτες ο Δήμαρχος Κορινθίων.

 

ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

Αρβανίτης Πέτρος

Ο Πέτρος είναι άνθρωπος του μόχθου και της προκοπής. Βιοπαλαιστής, έχει από μικρός αγωνιστεί για να πετύχει όσα σήμερα έχει πετύχει και δηλώνει υπερήφανος γι’ αυτό. Με αγνά αισθήματα για τους ανθρώπους και τον τόπο του, το Περιγιάλι, θέτει υποψηφιότητα με τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για να φανεί χρήσιμος στο χωριό του και στους συγχωριανούς του. Με τα κοινά ασχολείται από μικρός. Ήταν μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Περιγιαλίου αλλά και ενεργός στον Αθλητικό Σύλλογο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Περιγιαλίου. Πάντα παρών σε όλες τις κοινωνικές δράσεις πλέον, με την υποψηφιότητα του, επίσημα ζητά από τους συγχωριανούς του την στήριξη τους ώστε να μπορέσει να κάνει περισσότερα από μια θέση ευθύνης στο δήμο Κορινθίων.

Σούκουλη Ελένη

Πτυχιούχος λογίστρια, εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα. Κάτοικος Κορίνθου με καταγωγή από τον Άγιο Ιωάννη Κορινθίας. Εκλεγμένη παλαιότερα ως πρόεδρος του Πολιτιστικού συλλόγου του Αγίου Ιωάννη και τώρα ως ταμίας. Είναι έγγαμη μητέρα με δύο παιδιά.

Μαγκάβαλης Βασίλης

Ο Βασίλης είναι εκλεγμένος Πρόεδρος στην κοινότητα Γαλατακίου. Μόνιμος κάτοικος Αλμυρής, παντρεμένος με 2 παιδιά, εργάζεται ως ψυκτικός.

Είναι μέλος της εθελοντικής ομάδας δασοπυρόσβεσης Γαλατακίου ενώ έχει υπάρξει μέλος στον πολιτιστικό σύλλογο Αλμυρής, πρόεδρος για 2 θητείες στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Αλμυρής. Αντιπρόεδρος στον σύλλογο Γονέων Ισθμίας, είναι μέλος και εθελοντής στον ΣΠΑΡΤΑΘΟ, ιδρυτικό μέλος του σωματείου ψυκτικών Κορινθίας.

Εγγλέζος Δημήτριος του Γεωργίου και της Μαργαρίτας, το γένος Βορτελίνου. Βιοχημικος – Φυσιολόγος

Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές