, ,

Το «ρεύμα» προς την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ μεγαλώνει!

Έχουμε την χαρά ως ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ να ανακοινώνουμε σήμερα 6 ακόμα νέους υποψηφίους. Κορίνθιους που για πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά και αναγνώρισαν στον δήμαρχο και στην δημοτική αρχή, το όραμα, το σχέδιο και κυρίως το αποτέλεσμα. Το ρεύμα προς την παράταξη του Δημάρχου συνεχώς αυξάνεται αποδεικνύοντας πως η κοινωνία επιζητά την νέα φιλοσοφία, επιζητά την ανανέωση. 

«Αφουγκραζόμαστε την κοινωνία και πορευόμαστε μαζί της, καλωσορίζω τα νέα στελέχη στην ομάδα που κάνει ήδη πράξη στο δήμο Κορινθίων την ΑΛΛΑΓΗ» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

Γκίλλας  Θωμάς

Ο Θωμάς είναι 36 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στο κέντρο της Κορίνθου. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και από το 2009 ασκεί ελεύθερο επάγγελμα ως αντιπρόσωπος παγωτών στον νομό Κορινθίας. Από το 2014 έχει εκλεγεί δύο φορές στο Τοπικό Συμβούλιο της Κορίνθου με την Πορεία Ευθύνης και διατέλεσε μέλος στο Δ\Σ του ΚΕΠΑΠ του Δήμου για τρία χρόνια (2016-2019). Σκοπεύει να εργαστεί για την αναβάθμιση της πόλης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών δίνοντας έμφαση στην οικονομική ανάπτυξη μέσω της ενθάρρυνσης της επιχειρηματικής δραστηριότητας για τη δημιουργία θέσεων εργασίας και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Εμπιστεύτηκε τον υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο και τη Συμμαχία Πολιτών για τον κοινό αγώνα τους.

Ελένης Αθανάσιος

Ο Θανάσης γεννήθηκε στο Αμαρούσιο Αττικής, είναι 25 ετών μόνιμος κάτοικος Ξυλοκέριζας Κορινθίας και τελειόφοιτος του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής του τμήματος επιστήμης και τεχνολογίας τροφίμων. Είναι επαγγελματίας αγρότης συνεχίζοντας μια παράδοση τριών γενεών.

Η αγάπη του για τον τόπο που μεγάλωσε και συνεχίζει να διαμένει εκφράζεται σε κάθε μορφή της κοινωνικής του ζωής. Είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Ξυλοκέριζας για πάνω από δέκα χρόνια και παρόν σε κάθε κοινωνική δράση του τόπου του.Ένας νέος με διάθεση και όραμα να προσφέρει ανιδιοτελώς στην πρόοδο της τοπικής κοινότητας. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που θέτει τον εαυτό του στην κρίση των συμπατριωτών του και τάσσεται στην μάχη για ένα καλύτερο αύριο με την συμμαχία πολιτών και δήμαρχο τον Βασίλη Νανόπουλο

 Κατσίγιαννης Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης κατάγεται από τον Αγ. Βασίλειο , είναι απόφοιτος Τμήματος Φυσικής των Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με κατεύθυνση τον τομέα της Φυσικής Μετεωρολογίας και Περιβάλλοντος. Είναι έγγαμος , εργάζεται στον τομέα της εφοδιαστικής αλυσίδας Η αγάπη για τον τόπο του τον καθοδηγεί να ασχοληθεί με τα κοινά ως υποψήφιος για πρώτη φορά με στόχο την εξέλιξη και τη διατήρηση της παράδοσης του τόπου του .

Κίννας Μερτίκας

Ο Μερτίκας γεννήθηκε στην Κόρινθο, είναι 45 χρονών, μόνιμος κάτοικος Ξυλοκέριζας Κορινθίας. Είναι έγγαμος με την Σοφία Λάγιου και έχουν αποκτήσει 4 παιδιά.Είναι παραγωγός αγροτικών προϊόντων και δραστηριοποιείται στις λαϊκές αγορές της Αθήνας. Υποψήφιος στην αυτοδιοίκηση είναι πρώτη φορά και δηλώνει έτοιμος να προσφέρει στο χωριό του, στον τόπο του και στους συμπολίτες του.

Μωραιτάκη Φωτεινή

Η Φωτεινή είναι κάτοικος Κορίνθου έγγαμη με δυο παιδιά . Είναι πτυχιούχος μουσικός απόφοιτος του Ορφείου Ωδείου Αθηνών. Εργάζεται ως υπάλληλος της φιλαρμονικής στο νομικό πρόσωπο ΚΕΠΑΠ .

Ροντζιώκου Θεοδοσία

Η Θεοδοσία είναι νέα υποψήφια με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ . Γεννήθηκε στην Κόρινθο, με τον σύγυζό της Αθανάσιο Μαντά, έχουν δυο παιδιά και διατηρούν στις Αρχαίες Κλεωνές, ξυλουργική επιχείρηση. Από μικρή έχει μάθει να αγωνίζεται, να διεκδικεί και να προσφέρει, αυτός είναι ο λόγος που σήμερα δηλώνει υποψηφιότητα στο πλευρό του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου και της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ. “Ευχαριστώ πολύ τον δήμαρχο για την ευκαιρία που μου δίνει να είμαι στην ομάδα του” δηλώνει χαρακτηριστικά.

Θεοδοσία, σε καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές