, ,

Β.Νανόπουλος: Οι γυναίκες αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην αυτοδιοίκηση!  

Η συμμετοχή των γυναικών στο ψηφοδέλτιο της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ συνεχίζεται. Γυναίκες καταξιωμένες στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα, κυρίες της κορινθιακής κοινωνίας που αποφασίζουν να αναλάβουν ενεργότερο ρόλο διεκδικώντας μια θέση στα εκλεγμένα όργανα του δήμου Κορινθίων. Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ και ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος θεωρούν την συμμετοχή τους τιμή και της καλωσορίζουν θερμά!

ΟΙ  ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ:

Καραβά Αντιόπη

Καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ την Πόπη Καραβά, μια ακόμα νέα υποψηφιότητα που ενισχύει σημαντικά το ψηφοδέλτιο του δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου. Η Πόπη είναι απόφοιτος διοίκησης επιχειρήσεων του ΑΤΕΙ Πατρών. Είναι έγγαμη, παντρεμένη με τον Γρηγόρη Στυλιανάκη και μητέρα δυο κοριτσιών, που είναι φοιτήτριες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η υποψηφιότητα εκφράζει την ανανέωση του ψηφοδελτίου, μια απαίτηση της Κορινθιακής κοινωνίας που η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ κάνει πράξη!

Κεφάλα Ελένη
Η Ελένη είναι κάτοικος Λεχαίου, ιδιωτική υπάλληλος και μητέρα 3 παιδιών. Την καλωσορίζουμε με χαρά στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Μουτάφη Καφαντάρη Μαρία
Η Μαρία είναι έγγαμη με τον Θανάση Καφαντάρη και ασχολείται με τα οικιακά. Είναι μια ακόμα νέα υποψηφιότητα για την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Διονυσοπούλου Έλενα

Η Έλενα είναι μια ακόμα νέα υποψηφιότητα, μια γυναίκα που επιθυμεί να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου που ζει. Κάτοικος Κορίνθου, εργαζόμενη στον ΔΕΔΔΗΕ στον τομέα ελέγχου κατασκευών, η Έλενα είναι μια σύγχρονη γυναίκα που συνδυάζει αρμονικά την οικογένεια και την καριέρα. Είναι μητέρα 2 παιδιών, ενεργή σε κάθε κοινωνική δράση, μια πολίτης ενεργή με την ουσιαστική έννοια.

Έλενα σε καλωσορίζουμε στην ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ!

Facebook
Twitter

Κατηγορίες

Νέοι Υποψήφιοι

Επικοινωνία

Η επικοινωνία με τους δημότες αποτελεί θεμελιώδη διαδικασία για τον συνδυασμό μας, πριν και μετά τις εκλογές